Baschet / Todorov revine la SCM-U

Echipa masculină de baschet SCM-U Craiova va fi pregătită în sezonul 2018-2019 de macedoneanul Aleksandar Todorov, cel care şi în ediţia trecută de campionat a antrenat, pentru o perioadă, formaţia craioveană.
Anunţul a fost făcut astăzi de clubul municipalităţii, care a menţionat că antrenorul de 45 de ani va avea un contract pe două sezoane.
Reamintim că tehnicianul macedonean a antrenat SCM-U Craiova în perioada în care antrenorul israelian Rami Hadar a avut probleme cu viza de şedere în România şi a fost nevoit să plece pentru un timp în ţara sa natală.
Ultimul angajament al lui Todorov a fost, conform 24secunde.ro, de antrenor asistent la Levski Sofia, formaţie alături de care a câştigat campionatul Bulgariei în sezonul trecut. Aceeaşi sursă mai menţionează că în cele peste două decenii din cariera de antrenor, tehnicianul SCM-U Craiova a cucerit titlul şi Cupa în Macedonia, dar şi Liga Balcanică. Acum, că s-a rezolvat problema antrenorului, aşteptăm clubul să anunţe şi primele transferuri de jucători.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.