Baschet / Toma: Avem o echipă mai spectaculoasă decât anul trecut (vezi video)

SCM „U“ Craiova a susținut astăzi o conferință de presă în care managerul echipei masculine de baschet, Marius Toma, și jucătorii Sebastian Ionescu și Porter Troupe au prefațat noul sezon competițional și primul joc oficial, contra lui Dinamo Știința, la București, programat vineri, de la ora 18.00 (DigiSport).

Conducătorul grupării oltene a precizat că noul format al Ligii Naționale este foarte bun și că SCM „U“ propune o echipă bună, spectaculoasă. Marius Toma a mai explicat că lotul echipei SCM „U“ Craiova este în conformitate cu bugetul primit, adică 500.000 de euro, dar este suficient de valoros încât să se bată cu șanse reale pentru play-off-ul Ligii Naționale.

La rândul lor, cei doi jucători ai echipei antrenate de Aleksander Todorov, Dan Mihai Ioan și Cătălin Gârleanu, s-au arătat bucuroși că începe campionatul și totodată optimiști că vor bifa victoria pe terenul lui Dinamo și că vor avea un parcurs bun.

Lot SCM „U“ Craiova:

Jucători: Porter Troupe, Bogdan Popa, Camil Iulian Berculescu, Amedeo-Angelo Casale, Andrei Iliescu, Sebastian Ionescu, Jason Boone, Ria’n Holland, Aaron Walton-Moss, Goran Gajovic, Igor Mijajlovic, Ionuţ Berceanu. Antrenori: Aleksander Todorov, Dan Mihai Ioan, Cătălin Gârleanu.

Vezi video:

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.