CS U devine Universitatea Craiova cu acte în regulă! Mititelu rămâne în L4 cu U Craiova 1948 / 2013 / 2017

Înalta Curte de Casație și Justiție i-a dat dreptate CS Universitatea Craiova.

CS Universitatea Craiova a obținut o victorie uriașă în această seară în disputa pe care o avea cu Adrian Mititelu privind dreptul de utilizare a denumirii Universitatea Craiova.

„În urmă cu câteva minute s-a dat verdictul în privința denumirii Universitatea Craiova. Așa cum era de așteptat, Înalta Curte de Casație și Justiție a dat câștig de cauză clubului de drept public și nu mai este altă cale de atac pentru Adrian Mititelu. Leul l-am câștigat, acum denumirea, deci și palmaresul. Ne putem vedea liniștiți de fotbal“, a declarat directorul Clubului Sportiv Universitatea Craiova, Pavel Badea, pentru sport-vartos.ro.

Concluzii:

– „Clubul Sportiv Universitatea Craiova este continuatorul Clubului Sportiv din 1948”
– „Fotbal Club U Craiova SA şi intervenienţii Mititelu nu pot invoca cum că ar fi continuatori ai Clubului Sportiv Universitatea Craiova înfiinţat în 1948”
– „Fotbal Club U Craiova SA nu a primit dreptul de folosire a sintagmei Universitatea Craiova şi nici drepturi asupra însemnelor şi culorilor Clubului”
– „Fotbal Club U Craiova SA este cea care a înregistrat cu rea credinţă marca Universitatea Craiova, cesionată ulterior intervenienţilor Mititelu, care au înregistrat cu rea credinţă marca FC Universitatea Craiova, fiind îndeplinite condiţiile pentru anularea acestora. Intervenienţii cunoşteau faptul că denumirea Universitatea Craiova nu le aparţine şi nu sunt continuatorii Clubului Sportiv şi nici ai Fotbal Club Universitatea Craiova, desprinsă din Clubul Sportiv”

Post Author: Alexandru Vîrtosu

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.