CSM Vâlcea – FC Clinceni, scor 1-0, într-un joc amical

Cl Stefan

Formaţia CSM Vâlcea s-a impus sâmbătă, cu 1-0, în partida disputată la Curtea de Argeş, în compania ilfovenilor de la FC Academica Clinceni. Gruparea din Zăvoi a marcat în minutul 41, când Firţulescu a executat un corner, iar mingea scăpată de portarul Marinescu a ajuns într-un grup de jucători şi Dâlbea, pe fază, a împins-o în plasă.

Antrenorul „viperelor”, Alexandru Pelici, a început meciul cu următorul unsprezece: Fildan – Oct. Vasile, Pîrvulescu, I. Stoica, Dumitraşcu – Dâlbea, L. Iordache – Firţulescu, Cl. Ştefan, Georgescu – C-tin. Stoica. Pe parcurs au mai intrat: Al. Ionescu, Aug. Voinea, Trabalka, A. Neagoe, Bg. Geantă, Piscanu, Artean, Samson, I. Marian, Bratu.

„Am făcut joc bun, am avut multe situaţii de gol. Sunt mulţumit, dar mă îngrijorează că nu marcăm din poziţii clare, am avut situaţii de unu la unu cu portarul şi am ratat în câteva rânduri. Nu găsim încă decizia corectă la finalizare, să fructificăm situaţiile create, dar, spre deosebire de meciul de Cugir, am avut atitudine bună. Mai avem două săptămâni să reglăm ce mai e de corectat”, a declarat antrenorul vâlcenilor, Alexandru Pelici, pentru liga2.ro.

CSM Vâlcea va disputa miercuri un nou amical, în Zăvoi, contra Juventusului Bucureşti, în care tehnicianul Alexandru Pelici va miza pe jucătorii care au evoluat mai puţin în jocul de la Curtea de Argeş.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.