CSO Filiaşi a pierdut testul cu Pandurii Cerneţi

Orban

După victoria cu 4-2 în faţa Gilortului Târgu Cărbuneşti, CSO Filiaşi a bifat şi o înfrângere în cadrul stagiului de pregătire susţinut la Baia de Aramă. Trupa lui Ionel Luţă a pierdut la limită, scor 0-1, în faţa formaţiei Pandurii Cerneţi, liderul Ligii a IV-a Mehedinţi. Unicul gol al meciului a fost marcat de Mătăsăreanu, jucător care a fost testat şi de CSO Filiaşi în această perioadă.

„Trebuia să jucăm la noi, în Baia de Aramă, dar a plouat foarte mult şi terenul era îmbibat şi am acceptat propunerea adversarilor de a merge la Cerneţi. Când am ajuns s-a pus şi acolo ploaia, terenul a fost greu, mic, încâlceală multă…. Dar până la urmă a fost un antrenament bun. Luni mai susţinem două antrenamente, marţi unul şi venim acasă”, a declarat antrenorul filieşenilor, Ionel Luţă, pentru GdS și sport-vartos.ro.

CSO Filiaşi: Lascu – Orban, Istudor, Lupu, Neacşu – Stoichiţoiu, Obeanu, N. Popescu, Mainerici – Duriţă, Vlad Georgescu. Au mai intrat: Iovănescu – Tănase, Moraru, Petcu, Pârvuică, Mitru.

CSO Filiaşi va mai întâlni până la reluarea campionatului (5 martie) pe Pandurii II Târgu Jiu (20 februarie), Minerul Motru (24 februarie) şi ACS Podari (26 februarie).

Post Author: Alexandru Vîrtosu

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.