CSO Filiași și-a luat portar de la Craiova

_DSC0024

Aflată în cantonament la Baia de Aramă, divizionara C CSO Filiași a reușit ieri trei lucruri mari: a transferat un portar considerat mare speranță de la CS Universitatea Craiova și a parafat două partide de verificare pentru finalul săptămânii. „Sunt foarte bucuros pentru faptul că l-am achiziționat pe portarul Alexandru Ilie Burci de la CS Universitatea Craiova, un copil de 18 ani foarte talentat, care cu siguranță va fi un plus pentru echipă. Burci a semnat deja cu noi până la vară și vine din postura de jucător liber. El și părinții s-au descurcat cu CSU, la noi a venit singur cu actele. Prin aducerea lui Burci avem asigurată concurența, avându-i portari pe Lascu și pe Lăpădătescu“, a spus directorul sportiv al CSO Filiași, Florin Spânu, pentru GdS și sport-vartos.ro.
De serviciile lui Alexandru Burci a fost interesată și ACS Viitorul Municipal Craiova, care l-a și testat săptămâna trecută în amicalul cu ACS Podari.
„Am reușit să parafăm și două jocuri amicale pentru sfârșitul săptămânii: sâmbătă, la ora 11.00, jucăm cu Târgu Cărbunești la Baia de Aramă, iar duminică întâlnim pe Tismana. Despre acest stagiu putem spune că până acum totul a decurs perfect. Condițiile de pregătire sunt foarte bune, de cazare și masă la fel, iar jucătorii răspund bine la cerințele antrenorului Ciurea. Avem mari speranțe în ceea ce privește returul campionatului“, a punctat Florin Spânu.

Post Author: Alexandru Vîrtosu

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.