Dan Oprescu exultă după 3-0 cu FC Argeş

FC Olt Slatina s-a impus cu scorul de 3-0 în partida în care a primit vizita formaţiei FC Argeş şi şi-a asigurat în mare măsură menţinerea în eşalonul secund. Irimescu, Dragalina şi Polgar au semnat reuşitele alb-vişiniilor.

Echipa pregătită de Dan Oprescu a continuat astăzi seria rezultatelor pozitive înregistrate în ultimele etape de campionat. Pe stadionul “Rapid” din Piatra Olt, gazdele au punctat pe tabelă înainte de pauză, după ce Irimescu a trimis în plasă din marginea careului mic un corner executat de pe partea dreaptă. În repriza secundă, Dragalina a majorat avantajul alb-vişiniilor dintr-o lovitură liberă de la 16 metri, pentru ca Polgar să stabilească pe final rezultatul întâlnirii, cu o reluare din apropiere.
Antrenorul celor de la FC Olt, Dan Oprescu, s-a declarat mulţumit de evoluţia echipei în acest meci.
“Sunt bucuros că nu am primit gol. Sunt mulţumit pentru acest lucru, e al treilea meci consecutiv fără gol primit. Dacă mâine Juventus pierde cu Alro, ne-am îndeplinit obiectivul. Dacă nu, şansele noastre sunt considerabile în urma acestei victorii. Sper să câştigăm şi meciul de miercuri cu Juventus, pentru a arăta ce spuneam de la început, ca nu merităm să retrogradăm”, a spus Oprescu.


“Principalul” formaţiei piteştene, Viorel Dumitrescu, îşi asumă acest eşec.

“Am primit trei goluri pe greşeli personale, un antrenor nu poate controla asta. Eu sunt responsabil pentru această înfrângere, am făcut echipa greşit. Victoria gazdelor e meritată. Nu mai aveam şanse la promovare, or să promoveze Bistriţa şi Timişoara”, a declarat Dumitrescu.

Sursa: Olt TV.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.