EXCLUSIV: Burcea nu a avut stare și a fost la Brașov după echipă. Fetele s-au impus în fața Coronei!

Echipa feminină de handbal SCM Craiova a reușit să se impună, scor 26-19 (12-11), în partida susținută duminică, în Ardeal, în fața formației Corona Brașov, contând pentru etapa a 22-a din Liga Florilor. A fost un meci controlat de oltence, care au fost conduse de la margine de secunzii Costin Dumitrescu și Grigore Albici, asta pentru că „principalul“ Bogdan Burcea a primit interzis din partea medicilor, după ce vineri a fost operat de urgență pe cord la un spital din București. Bogdan Burcea a simţit înţepături în zona inimii, chiar în timpul unei şedinţe de antrenament și după un set de verificări s-a constatat că nevoie de un stent la inimă.

Bogdan Burcea a făcut totuși deplasarea la Brașov, fiind văzut la hotelul din împrejurimile Sălii Sporturilor „Dumitru Colibași“, dar nu a intrat să asiste și la meci.

La finalul jocului, handbalistele de la SCM Craiova i-au scandat numele lui Bogdan Burcea împreună cu cei aproximativ zece suporteri veniți din Bănie.

SCM Craiova: Dzhukeva, Curmenț – Vizitiu (6), Fachinello (5), Trifunovic (5), Nikolic (4), Ianăși (2), Tănăsie (2), Gjorgjievska (1), Tătar (1).

SCM Craiova rămâne în obiectiv după această victorie, iar în următoarea confruntare va juca pe terenul celor de la Minaur Baia Mare, care este programat joi, 25 aprilie.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.