FC Olt a remizat cu FCM Piteşti

Oprescu_0025

Formaţia FC Olt Slatina a terminat la egalitate, scor 0-0, partida disputată la Piteşti, pe un teren sintetic, cu echipa locală, FCM, ocupanta locului 4 din Liga a III-a, seria 6.

Evoluţia oltenilor nu l-a mulţumit pe antrenorul oltenilor, Dan Oprescu, acesta atenţionându-şi elevii că nu vor apuca să joace în retul în tricoul alb-vişiniu dacă nu-şi revizuiesc atitudinea de pe teren. „Nu a fost deloc un joc grozav. Nici una dintre echipe nu a avut o evoluţie bună. Eu sunt supărat pentru că jucătorii mei nu au respectat tema pe care le-am cerut-o şi îi anunţ că nu vor prinde returul dacă nu îşi vor reveni. Am rulat întreg lotul de jucători, am introdus inclusiv juniorii de care suntem interesaţi şi rămâne să-i urmărim în continuare“, a declarat „principalul“ Dan Oprescu, pentru GdS şi sport-vartos.ro.

FC Olt: Bordea – Dima, P. Irimescu, Şerban, Giurcă – Rioşanu, Polgar, Bancu, Crăciun – An. David, Marin. Pe parcurs au mai intrat: Bugiu, Perşinaru – Anghelina, Chircan, Cosic, Cruşoveanu, Quist, Vâlcică, Pribac, Cuedan, D. Ene, Sălăjan, Bâră, Ilinca, Popa.

Următorul amical pe care îl va susţine FC Olt Slatina va avea loc marţi, de la ora 11.00, tot la Piteşti, dar cu FC Argeş.

Post Author: Alexandru Vîrtosu

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.