Fotbal / CSO Filiași a anulat amicalul cu FCM Alexandria

Foto: Alex Vîrtosu

Vremea nefavorabilă le-a stricat planurile celor de la CSO Filiași și FCM Alexandria. Oficialii celor două divizionare C au convenit să renunțe la partida amicală ce ar fi trebuit să se desfășoare miercuri, la „Aripile“, de teama apariției problemelor medicale.

„Nu putem să punem în pericol sănătatea jucătorilor noștri și astfel am decis ca jocul amical cu FCM Alexandria să fie anulat. Următorul meci de verificare va avea loc vineri, de la ora 13.00, tot la „Aripile”, în compania celor de la Atletic Bradu (locul 8 în C3), dar și acesta este sub semnul întrebării tot din cauza vremii nefavorabile“, a declarat președintele formației CSO Filiași, Florin Spînu, pentru GdS și sport-vartos.ro.

Elevii lui Silviu Lung au susținut în această iarnă patru jocuri de verificare, bilanțul fiind următorul: o înfrângere (0-1 cu Pandurii Târgu Jiu), o remiză (2-2 cu Sporting Roșiori) și două victorii (2-1 cu Academia „Gică Popescu“ U19 și 3-1 cu CS Mioveni II).
CSO Filiași (locul 8 în C4) va susține primul joc oficial din 2018 pe 3 martie, în compania echipei gorjene Internațional Bălești (locul 13), întâlnirea fiind programată pe stadionul „Aripile“ din Craiova, de la ora 15.00.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.