Fotbal (f) / Luceafărul Filiaşi a promovat în Liga I (VIDEO)

Echipa feminină de fotbal Luceafărul Filiaşi şi-a văzut visul împlinit. Echipa antrenată de Cristian Surcel a reuşit să promoveze în Liga I feminină, după ce s-a impus astăzi, pe stadionul „Depou“, în manşa retur a barajului, cu 1-0, în faţa formaţiei Vulpiţele Galbene Roman. În meciul tur cele două formaţii nu au fost deloc „zgârcite“ cu golurile, rezultatul fiind 6-6.

Meciul de la „Depou“ a fost destul de modest şi de sărac în ocazii de poartă, iar unicul gol a fost marcat de Ionela Şerban, cu un şut de la 10 metri, după o centrare venită din dreapta, dintr-un corner (’35).

De menţionat în spre finalul primei reprize arbitrul de linie Silviu Costache a călcat strâmb şi a avut nevoie de intervenţia medicilor şi de câteva minute bune să-şi revină, stârnind un val de glume în tribune.

Luceafărul Filiaşi: Aurelia Popescu – Bianca Mincă, Claudia Mechenici, Cosmina Florescu, Nicoleta Lazăr, Nicoleta Suciu, Andreea Dumitru, Georgiana Turdor, Magdalena Drăgan, Ionela Șerban (’90+1, Denisa Onanie), Mădălina Dobre (’46, Roberta Dimulescu). Antrenor: Cristian Surcel.

Vulpiţele Galbene Roman: Diana Năcuță – Iuliana Neagu, Ionela Streche, Oana Doiană, Ana Ciaușu, Maria Caia, Andrada Blănaru, Marina Diac, Paula Agu, Ștefana Mocanu, Elena Jaleru. Au mai intrat: Maria Nedelcu, Raluca Rotilă. Antrenor: Adelin Tălmăcel.

Au arbitrat: Iuliana Demetrescu – Silviu Costache, Mădălina Mihai (toți din Vâlcea).

Observator: Viorel Voicu (Caracal).


Pentru galerie foto, CLICK AICI.

Formaţia doljeană a fost premiată de doi dintre reprezentanţii FRF, în speţă Auraş Braşoveanu şi Florin Spânu. Imediat după primirea cupei şi a medaliilor de aur au fost deschise şi şampaniile, a urmat o horă a bucuriei şi câteva interviuri la „cald“, în care atât jucătoarele, cât şi oficialii clubului au exultat după succesul istoric.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.