Fotbal / „Leii“ lui Bon, la primul joc oficial din 2018

Formația de juniori sub 17 ani a Universității Craiova susține astăzi primul joc oficial din 2018. Trupa lui Dragoș Bon întâlnește de la ora 14.00, pe stadionul din Sânicolau Mic, echipa similară a clubului UTA Arad, partida contând pentru sferturile de finală ale Cupei României. Alb-albaștrii, lideri la Liga Elitelor U17, au plecat încă de ieri spre Arad și asta pentru că nu neglijează deloc această competiție.
„Ne așteaptă un meci greu, pentru că se întâlnesc cele mai bune echipe din seria de Vest. Se joacă într-o singură manșă și trebuie să dăm totul pe teren, pentru că ne dorim foarte mult să accedem în semifinale. Din păcate, nu-l avem la dispoziție pe căpitanul Cosmin Cojocaru, care are probleme la genunchi și se află în recuperare, dar ne punem speranțe în Jovan Markovic, aflat în mare formă“, a spus antrenorul Dragoș Bon, pentru GdS și sport-vartos.ro.
Partida de la Sânicolau Mic va fi arbitrată de George Cătălin Roman (Grădinari), ajutat de Călin Cimponeriu (Lugoj) și Alexandru Filip (Timişoara).

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.