Fotbal / Lucescu ne aduce turcii pe cap

În luna noiembrie, România şi Turcia se vor întâlni într-un super amical, pe noul stadion din Craiova, informează Digi Sport. Anunţul a fost făcut de Mircea Lucescu, care a sosit miercuri seara în România, după ce şi Turcia a ratat calificarea la Mondialul din Rusia, dintr-o grupă câştigată de Islanda.

„Am discutat cu Răzvan Burleanu, iar pe 10 sau 14 noiembrie vom avea un amical cu România la Craiova. E un meci bun, pentru că ambele reprezentative sunt în reconstrucţie“, a spus Mircea Lucescu, selecţionerul Turciei.

Deşi ziariştii de la Istanbul erau convinşi că Lucescu nu va mai continua aventura pe banca Turciei, Federaţia a avut o reacţie promptă: „Dorim să comunicăm faptul că zvonurile din presă nu reflectă realitatea și negăm public veridicitatea acestora“, au transmis cei din Federația Turcă, printr-un comunicat publicat pe site-ul oficial.

România şi Turcia s-au întâlnit ultima oară în septembrie 2013, în preliminariile pentru Mondialul din 2014, pe vremea când selecţionerul tricolorilor era Victor Piţurcă. Atunci, pe Arena Naţională, Turcia s-a impus cu 2-0, însă România a prins în cele din urmă barajul pentru turneul final, pierdut însă în faţa Greciei.

Post Author: Alexandru Vîrtosu

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.