Fotbal / Markovic a rezolvat victoria cu Bradu (galerie foto)

Echipa secundă a Universității Craiova s-a impus cu 2-0 în partida amicală disputată ieri, la prânz, pe terenul sintetic al bazei sportive de lângă aeroport, în compania formației Atletic Bradu, ocupanta locului opt în C3.
Alb-albaștrii au trecut pe lângă deschiderea scorului în minutul 15, când atacantul Jovan Markovic și-a asumat executarea unei lovituri de la 11 metri, dictată după un henț în careu al unui fundaș, însă șutul acestuia de la punctul cu var a fost respins de portarul Oprican. Markovici și-a răscumpărat greșeala câteva minute mai târziu, când a pătruns pe partea dreaptă, a driblat doi adversari în tușă, apoi pe portar și a împins mingea în poarta goală (’25, 1-0). Tot el a stabilit și rezultatul pauzei și totodată scorul final, după ce finalizat cu ușurință o pasă a lui Trancă (’43, 2-0).
În repriza secundă, antrenorii Corneliu Papură și Mugur Gușatu au introdus pe teren o serie de jucători tineri, unii sosiți în probe, și în ciuda faptului că și-au creat destule ocazii, nu s-a mai marcat.

 

Popescu, Spahija și Petre – printre remarcați

 

Interesant este că în acest meci al „satelitului“, Corneliu Papură și Mugur Gușatu au beneficiat de aportul a trei jucători importanți, care cochetează cu formația lui Devis Mangia. Primul este Laurențiu Popescu (21 de ani), portarul originar din Filiași demonstrând în acest meci că poate reprezenta o soluție pentru prima echipă, având intervenții excelente, un joc bun de picior, dar și un plasament excelent la două dintre atacurile argeșenilor.
Altă prezență surprinzătoare a fost cea a lui Hrvoje Spahija, fundaș la care oficialii clubului oltean au renunțat, însă, din câte se pare, nu l-au convins să semneze rezilierea contractului scadent în vara lui 2019. Croatul a jucat bine și trage speranțe să revină la prima echipă. „Mă pregătesc cât pot de bine și aș vrea să revin la echipa mare, dar nu depinde numai de mine. Întrebați-l pe Mister (Devis Mangia – n.r.) de ce sunt aici și dacă mai are nevoie de mine“, a declarat Hrvoje Spahija, pentru GdS.


Plecat în probe la FC Argeș, Robert Petre a revenit și el sub comanda lui Papură, însă, din câte se pare, nu pentru mult timp, pentru că poartă tratative cu liderul din C4, ACS Șirineasa.
Acesta este al doilea amical susținut de Universitatea II Craiova în această iarnă, pe primul, cu liderul Ligii a IV-a Gorj, Petrolul Bustuchin, câștigându-l cu 11-0. Următorul test al „satelitului“ va avea loc sâmbătă, de la ora 12.00, tot stadionul „Aripile“, împotriva liderului Ligii a IV-a Vâlcea, Flacăra Horezu.

„U“ Craiova II – Atletic Bradu 2-0
A marcat: Markovic ’25, ’43.
Craiova II: L. Popescu – Ion, Spahija, Constantinescu – Borța, Petre, Dinu, Trocan – Frăsineanu, Markovic, Trancă. Au mai intrat: Vlădulescu, Creț, Șoimaru, Ilie, Albăstroiu, Ciutică, Zbona, Nichifor.
Bradu: Oprican – Achim, Șerban, Adrian, Cr. Andrei – Murineanu – Golban, M. Tănase, Tranșcă, Fundătureanu – Robert.
Au arbitrat: Dan Buzărnescu – Daniela Constantinescu, Marian Barbu.

Pentru galerie foto, click aici.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.