Fotbal / Moș Crăciun a vizitat puii de „diavoli” și pe micuții de la Pro Junior

Moș Crăciun își continuă misiunea prin Bănie alături de ajutoarele sale. Miercuri seară a fost atent cu micuții fotbaliști ai cluburilor ASFC Nicola – AC Milan Academy și Pro Junior Craiova și le-a dăruit cadouri foarte frumoase.
Îndrăgitul personaj și-a început seara la petrecerea de final de an organizată de „diavolii milanezi” olteni, care au sărbătorit primul Crăciun sub însemnele colosului club de fotbal italian. Președintele și totodată fondatorul școlii de fotbal care activează la Mischii, Jan Viorel Nicola, a fost ajutor de nădejde pentru Crăciuniță, împreună rezolvând problema cadourilor inclusiv pentru colaboratorii clubului, în frunte cu primarul localității doljene, Gheorghe Popa.

Pentru galerie foto, click aici.

Elevii lui Pițiche și Popa au fost luați la întrebări

Odată „încălzit” cu darurile, Moșul a dat o fugă la banchetul puștilor de la Pro Junior și nu s-a grăbit deloc să le înmâneze plăsuțele cu dulciuri și surprize. A fost în schimb o deosebire, bătrânul a schimbat ajutoarele, Crăciunița a rămas cu renii, iar în „peisaj” a apărut Urechilă, cel care avea să dea un șarm aparte întâlnirii. Mult mai numeroși, juniorii lui Cristi Pițiche și Mircea Popa au cunoscut obiceiurile Moșului, pentru că se tot întâlnesc din 2013 încoace și au pregătit și poezii cu care să-l dea gata.

Moșul s-a băgat și la fotbal și i-a descusut pe micuți în privința celui mai îndrăgit fotbalist și cea mai apreciată echipă, iar câștig de cauză a avut Cristiano Ronaldo și Real Madrid. Ca și în cazul „diavolilor”, Moșul s-a retras ușor-ușor, iar lăutarii au intrat în rol și au binedispus părinții, care nu s-au dat deloc la o parte de la hore și sârbe.

Pentru galerie foto, click aici.

Post Author: Alexandru Vîrtosu

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.