Fotbal / Nicolae Negrilă, defăimat în Italia

Fostul mare fotbalist Nicolae Negrilă a avut neplăcuta surpriză să fie subiectul unui articol denigrant apărut în publicația Corriere della Sera, în care un individ, neverificat de autor, s-a dat drept componentul Craiovei Maxima pentru a obține mai ușor bani la cerșit pe străzile Romei.
„În general îşi face veacul pe strada Leone IV, în apropierea Muzeelor Vaticane din Roma. Când se face roşu la semafor, intră pe stradă şi începe să jongleze, în special pe cap. Asta se întâmplă acum la mai mulţi ani după ce Nicolae Negrilă, cunoscut drept Negoro, câştiga campionate în prima ligă din România“, scrie publicația italiană, care prezintă și un interviu realizat cu închipuitul „Negrilă“, care spune că a jucat împotriva Fiorentinei și a lui Antognoni, dar și în alte meciuri importante.

În România, adevăratul Nicolae Negrilă (foto) amenință cu judecata.
„Sunt stupefiat. Este incredibil ce mi se întâmplă din cauza acelui individ de etnie romă, care ține mingea pe cap și cerșește spunând că este Negrilă, care a jucat la Universitatea Craiova. Nu pot să cred că ziaristul italian nu i-a verificat actul și a scris după ureche. O să-l dau în judecată și pe individul care spune că este Negrilă, că am aflat cine este, dar și publicația respectivă. Eu nu cerșesc! Trăiesc în Craiova și muncesc la Termoficare, unde sunt subinginer. Lumea trebuie să știe adevărul“, a declarat Nicolae Negrilă, pentru sport-vartos.ro.
Joi după-amiază, Corriere della Sera a eliminat filmulețul de pe internet cu impostorul respectiv și și-a cerut scuze.

Post Author: Alexandru Vîrtosu

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.