Fotbal / Nu le-a mers bine „elitelor“

Reprezentantele Doljului de la Liga Elitelor nu au reușit mare lucru în runda a doua, consumată sâmbătă.
La Under 19, Academia „Gică Popescu“ Craiova a pierdut la limită, scor 0-1, întâlnirea de pe stadionul „Independența Obor“ din Sibiu cu AFC Hermannstadt.
„Am dominat tot jocul și am avut vreo cinci ocazii în postură de singur cu portarul, trei prin Pîrvuleasa, una prin Toboș și una Cazan. Am dat și un gol, valabil spun eu, dar a fost anulat pe motiv de ofsaid. Contrar cursului jocului, în minutul 80 arbitrul a dictat penalti împotriva noastră, din care gazdele au marcat, și i-a arătat și cartonașul roșu lui Năzdrăvanu. Nu vreau să scuz rezultatul prin maniera de arbitraj, dar în multe faze ne-au defavorizat, inclusiv la penaltiul oferit gazdelor“, a declarat antrenorul „școlarilor”, Gică Barbu, pentru sport-vartos.ro.
Academia „Gică Popescu“ a început meciul cu următorul unsprezece: Udrea – Nițu, Păduraru, Ștefan, Năzdrăvanu – Enache, Toboș, Zanfir – Pârvuleasa, Lambu – Cazan. Au mai intrat: Manda și Tudora.
În urma acestui rezultat, „GP“ Craiova ocupă locul șase în clasamentul seriei de Vest, cu 3 puncte și golaveraj 2-2, iar în etapa următoare va evolua la Hanul Doctorului împotriva ardelenilor de la CFR Cluj, jocul fiind programat sâmbătă, de la ora 12.00.

Alb-albaștrii au ratat victoria la Pitești

Ceva mai bine s-a descurcat formația de juniori Under 17 a Universității Craiova, care a remizat, scor 1-1, pe stadionul „Tablierul“ din Pitești, în compania echipei FC Star Sport sau, altfel spus, a unei grupe de republicani aparținând Școlii „Dani Coman“. Golul alb-albaștrilor a marcat Petre Simon, în minutul 52.
Antrenorul Dragoș Bon a optat pentru următorul unsprezece: Preduț – Dobre, G. Negrea, Rezeanu, Nițuică – Cojocaru, Moga, Pătulea, Sîrbu – Nițu, Moldovan. Pe parcurs au mai intrat: Boștină, Simon, T. Negrea, Baiaram și Manea.
„A fost un meci frumos, pe care meritam să-l câștigăm. Am dominat, am ratat foarte multe ocazii, mai ales la începutul jocului, am reușit să înscriem în repriza a doua, dar am fost egalați în prelungiri pe o neatenție, o greșeală în lanț. Pot spune că nu sunt mulțumit cu acest rezultat de egalitate, meritam toate cele trei puncte”, a subliniat tehnicianul Dragoș Bon, pentru sport-vartos.ro.
Universitatea Under 17 ocupă locul patru în clasament, cu 4 puncte și golaveraj 6-2, iar sâmbătă, de la ora 12.00, va întâlni pe „Aripile“ pe UTA Arad.
„Ne așteaptă o săptămână grea, pentru că o întâlnim pe UTA, una dintre echipele care și-au arătat intențiile de a juca finala. Sperăm că o să facem un joc bun și că vom lua cele trei puncte ca să rămânem în lupta pentru faza semifinală“, a mai spus Dragoș Bon.

Post Author: Alexandru Vîrtosu

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.