Pandurii vor testa doi atacanţi

solo FRANCEZ PANDURII

Francezul David Gigliotti (foto), care a evoluat ultima dată la Ajaccio, se află începând de joi seară în cantonamentul echipei Pandurii Târgu Jiu din Antalya. Gigliotti este atacant, are 27 de ani, fiind o perioadă jucător al clubului AS Monaco, în cartea sa de vizită mai fiind trecute şi alte echipe importante din Ligue 1, precum Saint-Etienne și Troyes.
„O să discut cu el şi sper ca după discuţia pe care o vom avea să semnăm contractul pe şase luni cu opţiune de prelungire pentru încă doi ani. Îi mulţumesc lui Adi Mutu pentru că ne-a ajutat. Când am avut numele jucătorului, am sunat la Adi Mutu şi ne-am informat despre acest vârf. Mi-a spus că e un atacant care se va adapta rapid în lot şi care ne va ajuta în acest miniretur. El trebuie să marcheze goluri ca să ne îndeplinim obiectivul. E atacant de gura porţii, avem nevoie de un jucător pe acest post“, a declarat preşedintele executiv al gorjenilor, Eugen Pârvulescu, pentru site-ul oficial.
În cantonamentul din Antalya a ajuns şi atacantul sârb Saşa Popin (23 de ani), urmând să fie testat în meciurile amicale din acest stagiu de pregătire. Popin a jucat ultima dată la FK Novi Pazar din prima ligă a Serbiei după ce în sezonul 2011-2012 a evoluat la FK Turnovo din Macedonia.
Elevii lui Cristi Pustai îi pot vedea la lucru pe cei doi atacanţi duminică dimineaţă, în amicalul contra muntenegrenilor de la FK Zeta, primul din acest al doilea stagiu de pregătire din Antalya.

Post Author: Alexandru Vîrtosu

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.