Handbal (f) / Exclusiv – Burcea: O să-mi dau silinţa să mai aduc încă o sportivă!

Antrenorul formaţiei feminine de handbal SCM Craiova, Bogdan Burcea, se pregăteşte să strige „catalogul“. Reunirea echipei şi primul antrenament din perioada precompetiţională va avea loc luni, 8 iulie, la ora 7.30, dar nu în Sala Polivalentă aşa cum s-ar aştepta majoritatea suporterilor, ci pe terenul cu iarbă naturală al bazei sportive „Aripile“. Ana Maria Ţicu şi colegele sale vor asuda acolo toată săptămâna.

Pasul doi al pregătirii de vară o să cuprindă un cantonament centralizat în Grecia, în localitatea Drama, în intervalul 15-23 iulie. Odată revenită în Bănie, SCM Craiova va susţine o serie de turnee, după cum urmează: la Râmnicu Vâlcea (3, 4 august 2019), Cupa Craiova (9-11 august 2019; vor mai participa echipele Gloria Bistriţa, Corona Braşov şi CSM Slatina) şi turneu la Zalău (15-17 august 2019).

Primul meci oficial din sezonul 2019/2020 al Ligii Florilor va avea loc în Ardeal, în compania Gloriei Bistriţa, în jurul datei de 31 august.

„Sunt mulţumit de ce jucătoare am adus în această vară“

Tehnicianul Bogdan Burcea a declarat, pentru GdS, că este mulţumit de jucătoarele aduse în această vară ţinând cont de bugetul avut la dispoziţie, dar îşi doreşte să mai aducă o sportivă.

„Ţinând cont de bugetul pe care l-am avut, sunt mulţumit de ce jucătoare am adus în această vară. Noi suntem pe acelaşi buget al treilea an consecutiv, iar în momentul ăsta este foarte greu să intri în competiţie la transferuri cu echipe de genul Corona Braşov, SCM Vâlcea, Măgura Cisnădie şi Gloria Bistriţa. Acestea au bugete serioase, fiind cluburi cu o singură echipă. La noi sunt patru ‘frăţiori’, pentru că mai este şi voleiul, baschetul, boxul… În principiu lotul este definitivat. Singurul lucru care poate produce modificări este legat de acele criterii impuse pentru aducerea unui jucător străin: să fie într-o echipă din primele zece la Campionatul European, în primele patru în Final Four-ul Champions League, în Final Four-ul Cupei EHF. Eu cred că se impune şi o să-mi dau silinţa să mai aduc încă o sportivă. Dacă se schimbă şi dau drumul unui al treilea jucător în afara criteriilor de performanţă pe care le-au stabilit ei este foarte bine. Şi este posibil ca în viitoarea şedinţă a Consiliului de Administraţie să mai dea drumul la o jucătoare, ceea ce nu ar fi rău deloc“, a declarat Bogdan Burcea, pentru GdS şi sport-vartos.ro.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.