Handbal (f) / România, pe locul doi la Trofeul Carpaţi

Naţionala feminină de handbal a României a încheiat pe locul doi turneul amical Trofeul Carpaţi, desfăşurat la Craiova, în Sala Polivalentă. Astăzi, Cristina Neagu şi colegele sale au învins Brazilia, cu scorul de 24-23.

România: Dedu, Dumanska – portari; Neagu 8, Szucs, Buceschi 4, Laslo, Tătar 1, Tomescu, Berbece, Zamfirescu, Zamfir-Florianu, Dragut 4, Geiger, Pintea 5, Ardean 2, A. Popa.

Competiţia a fost câştigată de Polonia, Brazilia s-a clasat pe locul trei, iar ultimul loc a revenit Macedoniei. Cristina Neagu a fost desemnată cea mai bună jucătoare a turneului. Partida dintre România şi Brazilia s-a disputat cu sala plină, iar suporterii au creat o atmoferă incediară, ducând România spre victorie, a doua de la Trofeul Carpaţi, după cea de ieri cu Macedonia. În prima zi a turneului, româncele, pregătite de Martin Ambros au fost învinse de Polonia. Tricolorele vor pleca la Bucureşti, iar la mijlocul săptămânii vor face deplasarea spre Germania pentru a participa la Campionatul Mondial.

Din cele 20 de jucătoare participate la Trofeul Carpaţi, două vor rămâne acasă.

Post Author: Alexandru Vîrtosu

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.