Huţanu: Cred că 80 la sută suntem salvaţi

Jucător ce a evoluat puţin în acest retur, mijlocaşul dreapta Petrică Huţanu a punctat decisiv în duelul cu Mureşul Deva Fotbalistul grupării FC Olt a înscris în minutul 90, iar Dragalina a majorat scorul în prelungiri. Mijlocaşul consideră victoria meritată, chiar dacă a venit pe final de meci.
Trimis pe teren în repriza secundă, mijlocaşul celor de la FC Olt Slatina, Petrică Huţanu, a dat lovitura de graţie în minutul 90, deschizând scorul cu Mureşul Deva, partidă câştigată cu 2-0. Vitale în lupta pentru supravieţuire, punctele obţinute în deplasarea de pe terenul uneia dintre contracandidate au adus liniştea în tabăra alb-vişinie.
Mijlocaşul dreapta consideră succesul meritat după aspectul jocului.
„Am jucat puţin în returul acesta, dar m-am pregătit foarte bine, iar când antrenorul a avut nevoie de mine, am intrat şi mi-am făcut datoria. Este o victorie meritată, părerea mea este că am dominat şi în prima repriză, însă nu am marcat. Este bine că am făcut-o în cele din urmă”, a declarat mijlocaşul celor de la FC Olt, Petrică Huţanu.

„Cred că obiectivul va fi atins printr-o victorie cu FC Argeş”

Lupta pentru supravieţuire ar putea fi decisă printr-o victorie în confruntarea de pe teren propriu cu FC Argeş. Un eventual succes al alb-vişiniilor le-ar asigura în mare parte menţinerea în eşalonul secund. Mijlocaşul dreapta Petrică Huţanu este convins că obiectivul va fi atins mai devreme de finalul sezonului.
„Ne-am îndepărtat de zona retrogradării prin victoria de la Mureşul Deva şi 80% cred că ne-am salvat. Sută la sută, dacă sâmbătă câştigăm cu FC Argeş obiectivul va fi îndeplinit. Ne dorim cu orice preţ cele trei puncte, sperăm să le obţinem pentru a ne uşura misiunea”, a mai spus Huţanu.
FC Olt Slatina se află deasupra liniei retrogradării, la patru puncte de Juventus Bucureşti. Sâmbătă, alb-vişiniii primesc vizita celor de la FC Argeş, formaţie ce a ieşit din cursa pentru locul al treilea.

Articol şi foto: gazetanoua.ro.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.