Etapă benefică doar pentru „elitele“ Ştiinţei

Runda a 12-a de la Liga Elitelor Under 17 s-a dovedit a fi profilică doar pentru Universitatea Craiova. Juniorii antrenaţi de Nelu Petrişor au perforat de şase ori poarta echipei LPS Bihorul... Read more »

România dă piept cu Insulele Feroe

Naţionala de fotbal a României întâlneşte astăzi, de la ora 21.45 (Pro TV), pe stadionul „Doctor Constantin Rădulescu“ din Cluj, reprezentativa similară a Insulelor Feroe, confruntarea contând pentru etapa a doua din... Read more »

Ionuţ Cimpoeru: Sperăm să rămânem lideri până la final

Antrenorul formaţiei de juniori B al Academiei „Gică Popescu“, Ionuţ Cimpoeru, s-a arătat foarte mulţumit de faptul că elevii săi au conştientizat importanţa partidei cu CSS Slatina şi că au răspuns pe... Read more »

Reacţiile lui Gică Barbu şi Alex Stoica, după derbiul „GP“ – CSJ 3-2 (VIDEO)

Antrenorul juniorilor A de la Academia „Gică Popescu“, Gică Barbu, a admis că echipa sa a câştigat şi cu şansă derbiul de sâmbătă, cu CSJ Ştiinţa U Craiova, scor 3-2, şi l-a... Read more »

Vali Mihăilă a dat „recital“ cu Azerbaijan U19. România U19 nu merge la Euro!

Atacantul Universităţii Craiova, Vali Mihăilă, a fost „vioara întâi“ a meciului România U19 – Azerbaijan U19, scor 4-0, susţinut astăzi, în cadrul etapei a treia (ultima) din grupa 1 a „Turului de... Read more »

Tricolorii lui Mogoşanu au început prost şi au terminat bine „Turul de Elită“, dar nu merg la Euro

După două înfrângeri la scor, 1-5 cu Austria U17 şi 0-3 cu Italia U17, naţionala sub 17 ani a României a reuşit să bifeze şi ea un succes în cadrul „Turului de... Read more »

Victorie scurtă pentru „tineret”

Selecţionata Under-21 a României a învins formaţia Under-20 a Danemarcei, cu scorul de 1-0 (1-0), luni seară, într-un meci amical disputat în Spania, la Marbella Football Center, al doilea din cadrul stagiului... Read more »