„Leii“ au cucerit Cupa Banatului

După prestaţia de aplaudat la Braşov Indoor Cup, echipa de juniori născuţi în anul 2009 a Universităţii Craiova a reuşit să-şi treacă în cont şi un frumos trofeu. Trupa lui Filip Popescu a participat în weekendul trecut la Reşiţa, la Cupa Banatului, şi şi-a demonstrat forţa câştigând toate partidele, majoritatea la diferenţe mari şi la zero, după cum urmează: în grupa A: 3-0 cu Juventus Colterm Timişoara, 8-0 cu Porto Bega Timişoara, 6-0 Foresta Armeniş; sferturi: 3-0 cu Viitorul Lugoj, semifinale: 9-1 cu CS Moldova Nouă; finală: 2-0 Juventus Colterm Timişoara.

„Au fost 12 echipe bune şi mă bucur că am reuşit să ne impunem, ajută la moral. Am susţinut şase meciuri şi am primit un singur gol, am obţinut victorii concludente şi singurul rezultat mai strâns a fost cel din finală, 2-0 cu Juventus Colterm Timişoara. A fost un turneu bun, util, în care am dorit să evaluez copii. A fost un turneu pregătitor pentru cel ce va urma la Severin, în 7-9 iunie, pe stadionul «Municipal», şi unde vin echipele cele mai bune din ţară la această categorie de vârstă, 2009, cum ar fi FCSB, Academia Gică Hagi, Luceafărul Cluj etc. Toţi băieţii mei au jucat foarte bine, sunt mulţumit şi sper să o ţină aşa în continuare. Am avut şi un premiu individual câştigat de Mario Radu – cel mai tehnic jucător“, a explicat antrenorul Filip Popescu, pentru GdS şi sport-vartos.ro.

Lotul de jucători i-a cuprins pe următorii: Ștefan Drugă, Olivian Anghel, Eryc Chiriac, Vivian Popescu, Denis Luțescu, Alexandru Dumitra, Rareș Ecobici, Alexandru Purcaru, Mario Radu, Darius Cîrstina și Mihail Karim.

Oltenia Junior a terminat pe locul trei

Universitatea Craiova nu a fost singura echipă din Bănie participantă la Cupa Banatului, la Reşiţa fiind prezentă şi Oltenia Junior, care a încheiat pe locul trei. Astfel, băieţii lui Ionuţ Onescu au înregistrat următoarele rezultate: în grupa B: 0-0 cu Şcolar Reşiţa, 15-0 cu CSM Lugoj, 5-1 cu Juventus Colterm Timişoara II; în sferturi: 1-0 cu Juventus Colterm Timişoara II; în semifinală: 0-0, 3-4 la penaltiuri cu Juventus Colterm Timişoara I; în finala mică: 5-3 cu CS Moldova Nouă.

„Sunt mulţumit de atitudinea avută şi de rezultatele obţinute. Pot să spun că am crescut ca echipă şi asta îmi dă speranţe pentru viitor“, a comentat antrenorul Ionuţ Onescu, pentru GdS şi sport-vartos.ro.

Lotul echipei Oltenia Junior 2009 i-a cuprins pe următorii: Alex Becheţeanu, Ionuţ Graure – Andrei Dinescu, Robert Cârnaru, Yanis Beciu, Ianis Luncaşu, Eric Popa, Gabriel Lupu, Roberto Pătrană, Rareş Iancu, Mihnea Trifănescu, Mario Anca.
De menţionat că Oltenia Junior a dat şi golgheterul turneului, în speţă Gabriel Lupu, care a reuşit 17 goluri.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.