Liga 1 / Cicâldău, la primul antrenament în Bănie (foto exclusiv). Vezi ce a declarat!

Univesitatea Craiova a susținut în această seară primul antrenament în Bănie de la întoarcerea stagiului din Austria. „Mișcarea“ de pe stadionul „Aripile“ a fost prima pentru mijlocașul Alexandru Cicâldău, jucător transferat la finele săptămânii trecute de la FC Viiitorul. Înaintea ședinței comandate de Devis Mangia, noul decar al Științei a acordat un scurt interviu, pe care vi-l prezentăm mai jos.

De ce ai ales Craiova?

Am ales Craiova pentru că am avut o ofertă bună și apoi pentru că fotbalul de aici este foarte bun, foarte plăcut și datorită acestor suporteri incredibili. Au fost și alți factori care m-au influențat să ales Universitatea.

Ce le transmiți celor care spun că ai făcut un pas înapoi când ai ales Craiova și nu ai mers la altă echipă, cum ar fi FCSB?

Dacă era un pas înapoi nu veneam aici. Sunt foarte fericit aici și cu siguranță este un pas înainte pentru mine.

Cu fanii Craiovei au luat contact pe rețele de socializare…

Da, imediat cum a fost făcut anunțul oficial am primit foarte multe mesaje de la fanii Craiovei, cu gânduri foarte frumoase și vreau să le mulțumesc.

După campionatul luat cu Viitorul, cucerești acum și Supercupa cu Craiova?

Campionatul l-am luat acum doi ani cu Viitorul, iar acum sper și voi da totul pe teren cu CFR Cluj ca să iau Supercupa cu Universitatea.

Îți dorești să joci cu CFR? Plecați cu prima șansă?

Bineînțeles că vreau să joc. Vom vedea ce va fi atunci, este un meci de Supercupă, o finală, deci se poate întâmpla orice.

Compensezi plecările lui Băluță, Gustavo, Screciu?

Nu vreau să mă compar cu nimeni. Când va fi nevoie de mine, cu siguranță voi da totul pe teren și sper să joc cât mai bine.

Cum vezi Universitatea Craiova prin plecarea celor cinci și venirea ta?

Nu sunt eu în măsură să vorbesc despre cum arată echipa în momentul de față. Au plecat câțiva jucători, am venit eu, Pigliacelli… Vom vedea ce va fi, dar cred că vom arăta foarte bine.

Echipa  națională este un obiectiv pentru tine?

Bineînțeles! Voi încerca să cresc de la meci la meci și dacă voi fi chemat la echipa națională voi da totul și acolo.

Foto exclusiv:

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.