Mitică ştie cum poate învia Universitatea Craiova

Craiova poate avea din nou echipa in Liga I. Dragomir a explicat intr-o conferinta de presa cum se poate sfarsi cosmarul suporterilor.

Mititelu este sigur ca Universitaea Craiova ii apartine. Dragomir ii spune ca societatea lui Mititelu a fost retrogradata pe linie sportiva. Craiova poate avea din nou echipa in prima liga daca scapa de Mititelu si ia palmaresul inapoi de la fostul patron, Dinel Staicu.

„Voiam sa ii propun lui Sandu sa faca exact ce zice Mititelu. Eu un am nimic impotriva, Craiova sa fie bagata direct in prima liga. Sa ia palmaresul de la Dinel si e aceeasi echipa. Dar nu pot face asta cu acelasi patron. Judecatoria nu are de unde sa stie aceste lucruri. Pe linie sportiva este moarta. Adunarea Generala le-a dat echipa la Craiova. Dupa ce umbla ei? Sa-l repuna pe Mititelu in drepturi. Eu nu am nimic in potriva sa faca orice, dar sa respecte regulamentul. Ce sa castige? Mititelu are niste datorii pe care trebuie sa le plateasca. Problema jucatorilor nu este problema nimanui pentru ca ei au venit liber de contract cand au fost legitimati. Cine le poate da jucatorii inapoi? S-a dovedit ca a facut Liga ceva ilegal? Mititelu a incalcat regulamentul si i s-a spus sa retraga actiunea judecatoreasca”, spune Mitica Dragomir.

Mititelu are de dat 10 milioane de dolari la Fisc

„Daca vor lua palmaresul de la Dinel Staicu o sa fie Universitatea Craiova. Atunci care e problema? Orice verdict se da, eu o sa fiu de acord. Societatea lui Mititelu nu este vechea Stiinta. El abreviase inca o societate cu numele asta si a inselat Liga, Federatia, Ministerul Sportului si Fiscul. Daca instanta nu are cunostinta de toate aceste informatii si il lasa sa joace in B, unde a fost retrogradat pe linie sportiva, nu poate. El nu a dat salariile, dar sa trecem si peste asta. De unde ii va plati 7 milioane lui Piturca si la care se aduna si 10 milioane de dolari de la Fisc. Eu i-am dat lui Mititelu 10 milioane iar el ne injura peste tot. Din punct de vedere sportiv, societatile lui Mititelu nu pot functiona”, a spus Dragomir.

Sursa: Sport.ro.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.