MOGOŞANU A STRIGAT ADUNAREA

Antrenorul formaţiei ALRO Slatina, Daniel Mogoşanu, a strigat astăzi ,,catalogul’’, la prima şedinţă de pregătire din 2012, desfăşurată pe stadionul ,,Metalurgistul’’, prezentându-se 23 de fotbalişti.

,,Venim după o perioadă destul de lungă de vacanţă. Sper că băieţii au fost atenţi cu greutatea şi nu vor fi probleme. Pun mare accent pe această perioadă de pregătire.  Au venit trei jucători noi – Vigariu, Boroiban şi Săceanu, dar este posibil să mai facem încă două-trei transferuri. Concurenţa înseamnă şi progres. În funcţie de jucătorii care vor sosi în această iarnă, este posibil să mai plece cineva. Sper ca jucătorii să fie preocupaţi de pregătire, să fie responsabili. Este important să ne canalizăm pe ce avem de făcut.  Avem un start dificil, parcursul nostru depinde de modul cum ne pregăti’’, a spus Mogoşanu.

Lotul aluminiştilor a fost format din: Andrei Marinescu, Nicuşor Bănică, Marian Mecea – portari; Marius Pasăre, Bogdan Vişa, Iulian Grosu, Eduard Stoica, Sorin Răducu – fundaşi; Ionuţ Stancu, Sergiu Popescu, Cristopher Quist, Gabriel Precup, Mircea Voicu, Marian Anghelina, Alin Vigariu, Robert Săceanu, Eusebiu Badea, Alex Coman – mijlocaşi; Laurenţiu Boroiban, Mihai Ene, Ovidiu Stoianof, Cătălin Crăciun şi Andrei Creţu – atacanţi.

Mâine, joi şi vineri, căpitanul Gabi Precup şi compania au programate câte două antrenamente pe zi, iar miercuri dimineaţă se vor prezenta la Policlinica pentru Sportivi din Craiova, urmând să efectueze vizita medicală. Săptămâna de pregătire se va încheia sâmbătă, când ALRO va susţine, de la ora 11.00, primul meci amical din această iarnă pe stadionul ,,Metalurgistul’’, adversară fiindu-i divizionara C Damila Măciuca. Cel de-al doilea test al aluminiştilor va avea loc la o săptămână distanţă (28 ianuarie), oponentă fiind tot o divizionara C, Vişina Nouă. Daniel Mogoşanu şi elevii săi vor pleca apoi cu avionul spre Antalya, unde se vor pregăti în intervalul 30 ianuarie – 10 februarie, cartierul general al oltenilor fiind Hotelul Arcadia din Belek. În zilele de 7, 8 şi 9 februarie aluminiştii au în program jocuri amicale, testele continuând şi după revenirea în ţară. Gruparea de pe malul Oltului va susţine o ,,dublă’’ cu CSM Vâlcea, pe 18 februarie (în deplasare) şi 22 februarie (pe teren propriu), şi una cu FC Caracal, pe 26 şi 28 februarie, ordinea nefiind decisă momentan. Se mai poartă discuţii şi cu Vişina Nouă, însă acesta depinde în mare măsură de starea terenurilor şi a vremii.

Boroiban, Vigariu şi Săceanu, prezentaţi oficial

Înaintea primei şedinţe de pregătire, staff-ul aluminiştilor i-a prezentat pe cei trei fotbalişti cooptaţi în această iarnă. ,,După o ceartă cu antrenorul Marian Bondrea, am decis să mă despart de Gaz Metan Severin. Am fost dorit de ALRO Slatina, am acceptat oferta lor şi am stabilit o înţelegere pe un an şi jumătate. Am mai lucrat cu preşedintele Jean Niţulescu la FC Caracal, în perioada 2005-2006. În sezonul următor avem şanse mai mari la promovare. Totul depinde de ce decide FRF în legătură cu FC Timişoara şi Gloria Bistriţa’’, a declarat Laurenţiu Boroiban, în timp ce Alin Vigariu susţine că a ales ALRO la insistenţele lui Jean Niţulescu: ,,Am venit la insistenţele preşedintelui, aici chiar am fost dorit. Ne-am înţeles pentru un an şi jumătate. Mi-a lăsat un gust amar despărţirea de Gaz Metan Severin, eu am avut o problemă cu staff-ul administrativ. Nu am nici un regret că am plecat. Sper să am un an bun cu ALRO Slatina’’, a spus Vigariu.

La rândul său, Robert Săceanu speră într-un retur foarte bun: ,,Eu am un avans faţă de ceilalţi jucători, pentru că am venit încă de anul trecut la ALRO. Am mai lucrat cu Jean Niţulescu la FC Caracal în 2004. Sper să avem un retur bun, să avem un debut bun, pentru că primele meciuri oficiale din acest an sunt dificile. Vor mai veni jucători, concurenţa este benefică’’.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.