MOGOŞANU ŞI COMPANIA, OFICIAL ÎN VACANŢĂ

Oficialii, staff-ul tehnic şi jucătorii de la ALRO Slatina s-au văzut luni, la stadionul „Metalurgistul“, pentru ultima dată pe anul 2011, vacanţa mult aşteptată intrându-şi în drepturi. Fiecare jucător a fost pus în temă să-şi planifice timpul liber astfel încât pe 16 ianuarie, la reunirea lotului, să nu fie obosit, întrucât urmează un cantonament solicitant şi un retur de „foc“.

„Ne-am întâlnit pentru ultima dată pe anul acesta. Urmează să intrăm în vacanţă. Reunirea lotului va fi pe 16 ianuarie, iar la sfârşitul lunii mergem în cantonament. O să anunţăm în timp util locaţia, perioada, toate aceste lucruri, ele sunt structurate în momentul ăsta“, a spus, pentru gazetanoua.ro, antrenorul aluminiştilor, Daniel Mogoşanu, refuzând să facă un bilanţ al turului de campionat. „N-aş vrea să discut unele lucruri în acest moment. Suntem în vacanţă şi putem să spunem «Sărbători fericite!». Rămâne de văzut ce va fi în continuare“, a mai spus Daniel Mogoşanu.

ALRO Slatina a încheiat prima jumătate a actualei stagiuni a Ligii a II-a pe poziţia a şaptea în ierarhia seriei de Vest, cu 22 de puncte acumulate, la 12 lungimi distanţă de locurile ce asigură promovarea în Liga I.

Post Author: Alexandru Vîrtosu

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.