Pandurii a reluat discuţiile cu Matulevicius

Oficialii grupării Pandurii Târgu Jiu nu au uitat de atacantul lituanian Deivydas Matulevicius, pe care l-au testat în iarna trecută în timpul cantonamentelor din Antalya şi au reluat tratativele cu el.
„Aştept cel puţin doi atacanţi care să participe deja la primul cantonament al verii. Pe unul îl cunosc foarte bine, sunt în discuţii cu el de mai multă vreme, sper ca de data asta să accepte să semneze cu Pandurii. Şanse sunt peste 50% să vină la noi“, declara zilele trecute antrenorul Petre Grigoraş, făcând aluzie la Matulevicius.
Într-un final, preşedintele executiv al gorjenilor, Eugen Pârvulescu, a recunoscut că este vorba despre fotbalistul lituanian de 23 de ani şi a mărturisit că s-a semnat chiar un precontract cu acesta. „Suntem în tratative destul de avansate cu Matulevicius, jucător cu care avem şi un precontract. Şansele ca lituanianul să joace la Pandurii în campionatul viitor sunt foarte mari“, a declarat Pîrvulescu, pentru gorj-domino.com.
În iarnă, pandurii au tărăgănat prea mult tratativele cu Deivydas Matulevicius, lituanianul alegând într-un final să joace în campionatul Poloniei. Jucătorul nu s-a adaptat prea bine la MKS Cracovia, dovadă că nu a înscris nici un gol în cele şapte meciuri jucate, formaţia sa retrogradând de altfel la finalul sezonului. În prezent, valoarea lui Deivydas Matulevicius pe piaţa transferurilor este estimată la circa 250.000 de euro.
Pe lista gorjenilor în privinţa îmbunătăţirii forţei ofensive se mai regăsesc Marius Bilaşco şi Jaka Stromajer, ultimul un vechi „prieten“ al clubului oltean. Până la aşteptarea noilor vârfuri, conducerea pandurilor s-a asigurat că atacanţii aflaţi în sezonul trecut în curtea gorjeană vor continua sub comanda lui Petre Grigoraş. „John Ibeh a semnat deja prelungirea contractului cu Pandurii. Ne-am înţeles pentru un sezon, cu opţiune de prelungire pentru încă unul. Sper să devină o soluţie viabilă la echipă, are potenţial, mai ales că este un jucător puternic. Mi-aş dori un cuplu de trei atacanţi bătăioşi, dar şi percutanţi în acelaşi timp, care să şi marcheze. Vedem ce mai aducem în această vară“, a spus Grigoraş.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.