PE DRADOMIR ÎL DOARE-N P…ĂLĂRIE DE CRĂCIUNESCU

Preşedintele PLF, Dumitru Dragomir, continuă atacurile la adresa preşedintelul CCA, Ion Crăciunescu, făcându-l responsabil de problemele din arbitraj.

„Mă doare-n p…ălărie de Crăciunescu, nu mai pot eu că nu a venit la la Gala Fotbalului Profesionist. Să aibă grijă de arbitraje, că au nenorocit fotbalul românesc! El vine la televizor, că de acolo ia bani şi ne face nouă capul mare cu cât de corecţi sunt arbitrii. E răspunzător de calitatea arbitrajului, cum şi eu răspund de ce se întâmplă la Ligă. Mi-am criticat eu vreodată angajaţii? În cazul în care configuraţia campionatului este schimbată de arbitri numai la anumite meciuri, atunci ar trebui să vină străini, că nimeni nu ar mai putea contesta”, a spus Dumitru Dragomir la GSPTV.

„Eu sunt preşedintele Ligii, ales de Adunarea Generală formată din patroni. De aceea, toată viaţa voi lua partea patronatului şi nu a sindicatelor. Noi plătim prestaţii proaste, lucru care nu se face nicăieri în lume. De aceea voi milita, pentru a nu ascunde gunoiul sub preş. Eu nu am fost pro-arbitri străini, însă la anumite meciuri ar trebui aduşi centrali din afară pentru a fi spulberate speculaţiile. Să nu uităm că Dinamo a pierdut un titlu din cauza unui spaniol şi nimeni nu a contestat”, a adăugat Dumitru Dragomir.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.