Puștii Craiovei și-au făcut de cap cu Sebișul

Echipa secundă a CS Universitatea Craiova a făcut o adevărată demonstrație de forță sâmbătă după amiază, pe „Extensiv“, și s-a impus categoric, scor 4-1, în fața grupării Național Sebiș, una dintre candidatele la promovare. Succesul din etapa a 5-a a Ligii a III-a este cu atât mai dulce cu cât a venit în inferioritate numerică, după ce Raul Hreniuc a văzut cartonașul roșu în urma unui fault în apropierea careului (20). Asta s-a întâmplat la scorul de 1-0, tabela suferind prima modificare în minutul 15, când Alex Popescu și-a început „recitalul“, înscriind cu capul. Oaspeții au restabilit egalitatea prin Săulescu (25), dar nu au făcut altceva decât să stârnească furia alb-albaștrilor. Până la final „satelitul“ a mai marcat prin Alex Popescu (38, 70) și Angelo Iuga (86).
Antrenorul grupării din Bănie, Corneliu Papură, a mizat pe următorii: L. Popescu – Trocan, Ion, Hreniuc, Petre – Constantin, Enache, Buzan – Frăsineanu, Al. Popescu, Mihăilă.
CS Universitatea II Craiova a urcat un loc în clasament, regăsindu-se pe doi, cu 13 puncte, iar în etapa viitoare va evolua pe terenul celor de la Internațional Bălești.

Post Author: Alexandru Vîrtosu

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.