Reacţiile lui Gică Barbu şi Alex Stoica, după derbiul „GP“ – CSJ 3-2 (VIDEO)

Antrenorul juniorilor A de la Academia „Gică Popescu“, Gică Barbu, a admis că echipa sa a câştigat şi cu şansă derbiul de sâmbătă, cu CSJ Ştiinţa U Craiova, scor 3-2, şi l-a felicitat pe portarul Octavian Stoenică pentru evoluţie.

„Ne aşteptam la un meci foarte greu, pentru că CSJ-ul are o echipă bună, bine pregătită, dar şi noi ne-am antrenat bine şi ne aşteptam să câştigăm. Am avut o primă repriză foarte bună, iar în cea de-a doua am căzut şi fizic, plus că am rămas în zece oameni pe fondul unei greşeli comise de un jucător al nostru, care a primit al doilea cartonaş galben, şi de aici s-a făcut 2-2 şi cu puţină şansă am câştigat în ultimul minut de joc. Cred că toate penaltiurile au fost acordate corect şi mă bucur că Stoenică a apărat unul. A fost inspiraţia lui, dar am avut şi o discuţie cu el şi i-am spus unde va şuta Ioana, pentru că îl cunoşteam. Putea să-l apere şi pe cel de-al doilea dacă mă asculta, pentru că şi pe Sorin Radu îl cunoşteam şi ştiam unde bate, dar s-a încăpăţânat, însă eu sunt mulţumit de el. Acum noi ne-am dus la patru puncte de urmăritori şi mai avem un singur meci greu, aşa cred, acasă cu Pandurii, dar am înţeles că formaţia din Târgu Jiu nu ar mai avea echipa din tur, pentru că unii au fost luaţi la echipa mare“, a declarat Gică Barbu, pentru GdS şi sport-vartos.ro.

Stoica, supărat pe arbitraj

De partea cealaltă, tehnicianul formaţiei Under 19 al CSJ Craiova, Alexandru Stoica, s-a declarat nemulţumit de maniera de arbitraj a lui Dragoş Pîrîu (Curtea de Argeş), dar consideră că locul 1 nu este jucat.

„Am avut o primă repriză în care am intrat mai greu în joc, am luat două goluri, dintre care unul dintr-un penalti acordat foarte uşor din punctul meu de vedere. În cea de-a doua repriză am dat o replică foarte bună, am fost mult peste echipa gazdă şi meritam cel puţin un egal, dacă nu chiar o victorie. Am acuzat anumite decizii, iar arbitrii ar trebui să fie puţin mai atenţi. Nu cred că greşesc cu intenţie, dar având în vedere că a avut loc un meci între locul 1, cu locul 2, trebuia să fie mai vigilenţi în anumite momente ale jocului, pentru că au luat decizii eronate care cred eu că au fost decisive. Campionatul nu este jucat, o să ne pregătim, o să jucăm meci de meci la victorie, şi la final vom trage linie şi vedem ce am reuşit“, a declarat Alex Stoica, pentru GdS şi sport-vartos.ro.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.