Severinenii au dat de gustul golului

Costea

După ce miercuri a câştigat cu 5-0 în faţa sârbilor de la Djerdap Kladovo, CS Turnu Severin s-a impus vineri, pe stadionul „Municipal“, cu 3-0 în faţa divizionarei C Jiul Rovinari. Golurile învingătorilor au fost marcate de Mihai Roman (‘37), Florin Costea (foto – ‘66) şi Aleksandar Arezina (‘90+2).
Antrenorul severinenilor, Jerry Gane, a început partida cu următoarea formulă: Panagopoulos – Dănănae, Durimel, Tătaru, Dzhalilov – Poiană, Olah, D. Stoica, Fl. Costea – M. Roman, Tole. Pe parcurs au mai intrat: Moustakis, Velcovici, Arnăutu, Asanovic, Biris, Dăruială, Villas, Papageridis, Arezina şi sârbul Vojislav Vranjkovic, care a venit în probe, fiind liber de contract.
Tehnicianul Jiului Rovinari, Cătălin Trofin, a mizat pe: Turianu – Traşcă, Lăcătuşu, Ahrisculesei, Neacşu – Tudorache, Stegaru, Popescu, Daviţoiu – Văcaru, Zamfir. Au mai intrat: Nicolae, Vozaru, Niţu, Manea, Mainerici, Buga şi Calotă.
Acesta a fost ultimul joc amical din perioada de pregătire pentru CS Turnu Severin, care în această iarnă a mai înregistrat următoarele rezultate: 1-1 şi 1-0 cu Minerul Mătăsari, 2-1 cu CSM Vâlcea, 2-0 cu FK Timok şi 5-0 cu Djerdap Kladovo.
Gruparea de la Dunăre va debuta în campionat pe 23 februarie, partida de la Chiajna, cu Concordia, fiind programată de la ora 15.00 (Digi Sport 1).

Post Author: Alexandru Vîrtosu

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.