„GP” Craiova ţinteşte titlul naţional la juniori D

Juniorii D din Oltenia se înfruntă la Hanul Doctorului, favoriţi la câştigarea turneului zonal fiind craiovenii de la Şcoala de Fotbal „Gică Popescu“.

Fotbaliştii mici, dar cu ambiţii mari, se vor întâlni în această săptămână la Hanul Doctorului, baza sportivă de la Şcoala de Fotbal „Gică Popescu“ găzduind turneul zonal alocat juniorilor D (născuţi în anii 1999-2000). Competiţia, care a debutat ieri seară şi se va sfârşi vineri, va opune reprezentantele judeţelor Dolj, Mehedinţi Vâlcea şi Gorj, fiind vorba despre „GP“ Craiova, Sport Kids Severin, CSM Vâlcea şi Pandurii Târgu Jiu.

Iată programul de desfăşurare al turneului zonal: astăzi: CSM Vâlcea – „GP“ Craiova 0-4, Pandurii – Sport Kids Severin s-a disputat după închiderea ediţiei; mâine: „GP“ Craiova – Pandurii (ora 17.00), CSM Vâlcea – Sport Kids Severin (ora 18.30); vineri: Sport Kids Severin – „GP“ Craiova (ora 9.00), Pandurii – CSM Vâlcea (ora 10.30).

Câştigătoarea acestei faze zonale se va califica la turneul semifinal al Campionatului Naţional de juniori D, datele desfăşurării competiţiei urmând să se stabilească ulterior.

 

Dumitru Barbu: Suntem favoriţi, dar trebuie să confirmăm asta şi pe teren

 

Antrenorul juniorilor D de la „GP“Craiova, Dumitru Barbu, a declarat ieri, pentru GdS şi sport-vartos.ro, că îşi doreşte foarte mult calificarea în faza următoare a competiţiei, considerând că echipa sa poate fi avantajată de faptul că evoluează pe teren propriu. „Suntem pregătiţi de aceste confruntări. Ne-am luptat tot anul ca să ajungem aici, iar acum trebuie să dovedim că avem o echipă valoroasă. Ţinând cont că jucăm pe propriul teren aş putea spune că pornim cu un uşor avantaj. Pe hârtie suntem favoriţii principali, dar trebuie să confirmăm asta şi pe teren. Nu trebuie să ne culcăm pe o ureche şi să ne credem cei mai buni înainte să punem piciorul pe minge, ci să îi tratăm pe adversarii noştri cu maximă seriozitate şi să câştigăm fiecare meci. Nu contează scorul, că va fi 1-0 sau 10-0 nu are nici o importanţă, noi trebuie să mergem mai departe, pentru că avem potenţial“, a spus Dumitru Barbu, al cărui lot îi cuprinde pe următorii juniori: Mihai Nedeieanu, Remus Trancă, Radu Boboc, Remus Enache, Tudor Băluţă, Alex Gheorghe, Alex Dinu, Hery Kim, Robert Neciu, Andrei Petrescu, Alex Butoi, Ionuţ Georgescu, Alex Baciu, Ştefan Popescu, Nicolas Opriţa şi Rareş Cristea.

 

Paul Răducan: Avem copii talentaţi

 

Managerul general al Şcolii de Fotbal „Gică Popescu“, Paul Răducan, a afirmat că nu concepe ca grupa de juniori D să nu facă pasul pe treapta superioră, mărturisind că îşi doreşte foarte mult câştigarea titlului naţional. „Avem o trupă bună, cu copii talentaţi, şi în mod normal nu putem rata calificarea în faza superioră, pe care sperăm să o organizăm laCraiova. Avem copii talentaţi, care vor să se remarce, iar ăsta este un bun prilej să ne arate valoarea. De altfel, noi ţintim titlul naţional la această categorie de vârstă, pentru că ne lipsesc din vitrină două trofee, la juniori D şi la juniori A. Cu aceste jocuri ne vom putea evalua totodată, trebuie să vedem care este nivelul nostru în comparaţie cu ceilalţi. De asemenea, este o oportunitate de a descoperi noi talente, pentru că, până la urmă, ăsta este scopul şcolii nostre“, a spus, pentru GdS şi sport-vartos.ro, Paul Răducan.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.