COSTICĂ VÂLCEA AŞTEAPTĂ ÎNTĂRIRI LA ECHIPĂ

Instalat manager general la echipa severineană, Gheorghe Constantin a ajuns la concluzia că Gaz Metan nu e deocamdată pregătită pentru promovare.

Deşi la vremea respectivă nu avea o funcţie oficială, Gheorghe Constantin a urmărit de la tribuna oficială a Stadionului „Municipal“ meciul pierdut de Gaz Metan Severin pe propriul teren cu Chindia Târgovişte (1-2). După eşecul respectiv, din etapa a XII-a, echipa severineană cobora pe locul 11, la doar un punct de retrogradare. Au urmat trei victorii consecutive, prin care Gaz Metan a încheiat turul pe 4. „Dacă îi prindeam acum pe Chindia, cu siguranţă câştigam şi noi eram cei care terminam turul pe 3. Pe de o parte, ne pare rău că s-a încheiat campionatul“, a spus Constantin, pentru liga2.ro. Chiar dacă există posibilitatea ca la finele campionatului Poli Timişoara şi Gloria Bistriţa să nu primească licenţa pentru Liga I din cauza datoriilor, situaţie în care locurile 3 şi 4 ar urma să promoveze, „Costică Vâlcea“ nu îşi face iluzii. „Am obţinut trei victorii consecutive, dar nu trebuie să ne gândim acum la promovare. La Severin se asigură condiţii bune şi chiar se doreşte performanţă, dar trebuie puse multe lucruri la punct. Nu suntem momentan pregătiţi pentru promovare. Să facem echipă mai întâi! Avem nevoie şi de terenuri de antrenament. Am câştigat cu Juventus Bucureşti, dar jocul a suferit mult în repriza secundă şi acest aspect trebuie să ne dea de gândit. Trebuie să completăm lotul în această pauză competiţională. Avem o listă cu mai mulţi jucători, dar să vedem şi ce putem aduce. E clar că returul va fi mult mai greu. Celelalte echipe vor avea altă atitudine faţă de Severin, după acest loc patru“, a spus Constantin.

Bondrea întârzie să dea cu „băţul“

Noul manager general va încerca să clarifice, în această săptămână, situaţia atacantului Laurenţiu Boroiban, care nu s-a mai prezentat la antrenamentul de vinerea trecută, dar şi a antrenorului Marian Bondrea, care a pregătit echipa în ultimele trei etape, fără să aibă un contract semnat: „Lui Boroiban îi expiră contractul la vară şi trebuie să vedem dacă mai vrea să rămână la Gaz Metan. Vom avea o discuţie şi cu domnul Bondrea. Trebuie să ştim sigur dacă va fi antrenorul echipei şi în retur pentru a putea face o strategie împreună, încă de pe acum“.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.