MUTU A MARCAT DOUĂ GOLURI DE SENZAŢIE PENTRU CESENA

Atacantul Adrian Mutu a înscris al doilea său gol pentru echipa Cesena, duminică, din penalti, în meciul de pe teren propriu cu formaţia Genoa, scor 2-0 (0-0), din etapa a XIII-a a campionatului Italiei.

Mutu a transformat, în minutul 70, un penalti acordat pentru un fault al lui Moretti asupra lui Bogdani.

Atacantul român a marcat şi în minutul 80, cu un şut de la marginea careului, învingându-l pe fostul său coechipier de la Fiorentina, portarul Sebastian Frei.

 

Mutu: Am jucat mulţi ani alături de Frey, nu ştiam ce să fac la penalti şi am optat pentru o scăriţă

 

„A fost un meci frumos, foarte important. Golul din penalti? Am jucat şase ani alături de Frey, nu ştiam cum să trag şi astfel am optat pentru scăriţă. Sunt foarte mulţumit şi de al doilea gol, a fost frumos. Echipa s-a luptat la toate fazele jocului, a fost foarte agresivă. S-a văzut că ne doream victoria”, a spus Mutu, care a ajuns la cota de 98 de goluri în Serie A, conform presei italiene.

După golul înscris din penalti, Adrian Mutu s-a bucurat mai întâi cu coechipierii săi, după care s-a dus la Frey şi l-a îmbrăţişat, pentru a-l consola.

Tehnicianul Daniele Arrigoni a declarat că atacantul român i-a spus dimineaţă cum urma să reacţioneze în cazul unui penalti: „Mutu a spus de dimineaţă că dacă va fi un penalti i-ar face o scăriţă lui Frey”.

Adrian Mutu a mai înscris un gol pentru Cesena în 21 septembrie, în întâlnirea cu Lazio Roma, scor 1-2, din etapa a IV-a a campionatului Italiei.

Mutu a fost achiziţionat în această vară deCesena, de la Fiorentina.

Sursa: Mediafax.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.