AC MILAN S-A ÎNŢELES CU TEVEZ

Campioana Italiei, AC Milan, a ajuns la o înţelegere cu atacantul argentinian Carlos Tevez, care ar putea ajunge pe „San Siro“ în perioada de mini mercato din ianuarie. Pentru definitivarea transferului, milanezii trebuie să primească şi acordul clubului englez Manchester City, de care aparţine vârful sud-american, însă acest lucru nu reprezintă decât o chestiune de timp, întrucât antrenorul „cetăţenilor“, Roberto Mancini, a declarat zilele trecute că nu va mai conta pe jucător.

Vicepreşedintele milanez Adriano Galliani a bătut palma cu agentul jucătorului, Kia Joorabchian, şi are acordul lui Carlos Tevez pentru un transfer pe San Siro: „Tevez vrea să vină la noi, şi-a dat acordul, sperăm să ajungem la o înţelegere şi cu Manchester City. Silvio Berlusconi şi-a dat şi el acordul pentru această afacere dovedind încă o dată cât ţine la acest club. Tevez este un jucător de o valoare absolută“.

Conform Gazzeta dello Sport, AC Milan va încerca să-l împrumute gratis pe Carlos Tevez până la vară, urmând ca în cazul în care jucătorul va da satisfacţie să-l achiziţioneze definitiv contra sumei de 23 de milioane de euro. Acordul dintre Milan şi Tevez prevede ca jucătorul să primească un salariu de 2,5 milioane de euro până la vară, iar în următoarele trei sezoane remuneraţia anuală să fie de 5 milioane de euro.
Exclus din lotul lui Manchester City după un diferend cu antrenorul Roberto Mancini, Carlos Tevez nu a mai evoluat pentru gruparea engleză din luna septembrie. Ajuns în Europa la West Ham United alături de Javier Mascherano, mutare care a şocat lumea fotbalului la vremea respectivă, Carlos Tevez a mai evoluat la Manchester United înainte de a semna cu Manchester City.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.