ADRIAN MUTU ŞI-A FĂCUT AUTOCRITICA

Atacantul român regretă tâmpeniile făcute în trecut şi consideră că putea obţine chiar şi Balonul de Aur dacă lua deciziile corecte de-alungul carierei.

Atacantul echipei AC Cesena, Adrian Mutu, a declarat că dacă ar fi făcut alte alegeri în carieră era posibil să câştige Balonul de Aur, precizând totodată că şi-ar fi dorit să joace alături de Francesci Totti la formaţia AS Roma. „Majoritatea oamenilor mi-au spus că ar fi trebuit să fac alte alegeri în carieră, dar mulţi vorbesc doar ca să se afle în treabă. Nu mă mai gândesc la ce a fost, trăiesc în prezent şi vreau să văd doar în viitor. Poate dacă făceam alte alegeri în carieră aş fi avut posibilitatea să câştig Balonul de Aur, dar prefer să nu mă mai gândesc“, a spus Mutu, într-un interviu acordat cotidianului Corriere dello Sport, citat de Mediafax.

Întrebat dacă nu îi pare rău că nu s-a transferat la AS Roma, deşi a fost curtat timp de trei ani de gruparea din capitala Italiei, internaţionalul român a recunoscut că a greşit şi că nu şi-a dat prea tare interesul în privinţa transferului. „M-am gândit să merg la Roma, m-am gândit foarte mult şi chiar aş fi vrut. Mereu am simpatizat cu AS Roma, pentru tot ce înseamnă această echipă şi suporterii ei. Apoi am jucat la un nivel înalt cu Fiorentina. În final cred că am făcut alegerea potrivită. Am vorbit de multe ori cu Totti. Ne înţelegem bine, ne respectăm reciproc, îmi place ca fotbalist şi este simpatic. De multe ori mi-a spus la telefon să merg la Roma şi mi-ar fi plăcut să joc alături de el. Până la urmă nu a fost posibil“, a punctat decarul României.

Cesena, un pas înapoi?

Adrian Mutu a afirmat că se aştepta ca echipa sa actuală, Cesena, să aibă mai multe puncte după 13 etape, arătându-se dezamăgit totodată şi de evoluţiile sale de până acum. „Golul mi-a lipsit ceva timp. Sunt fericit în special pentru cele trei puncte din meciul cuGenoaşi vrem să continuăm cu o victorie în faţa Bolognei. Vrem să le dăm un răspuns pozitiv suporterilor. Mă aşteptam la un altfel de început de sezon, am crezut că va fi mai uşor. Mi-am imaginat că vom avea mai multe puncte după 13 etape. Avem jucători cu mare experienţă, tineri de valoare, dispunem de mijloacele pentru a ne salva de la retrogradare, dar e nevoie de timp. Ne vom lupta cu echipe precum Bologna, Novara, Lecce sau Parma şi sper să reuşim să rămânem în Serie A. În fiecare campionat există o surpriză negativă, dar nu ştiu ce va fi în acest an“, a precizat Mutu.

Întrebat cine crede că va fi golgheterul acestui sezon în Serie A, Mutu a răspuns imediat: „Lupta se va da între Di Natale, Cavani şi Ibrahimovici“.

Adrian Mutu a fost integralist şi a marcat două goluri în partida pe care echipa AC Cesena a câştigat-o, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 2-0, în faţa formaţiei Genoa, în etapa a 13-a din Serie A. Cesena ocupă locul 19 (penultimul), cu 9 puncte, „lanterna roşie“ a campionatului Italian fiind Lecce cu 8 puncte acumulate.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.