Adrian Mutu va juca la Ajaccio şi în sezonul viitor

ajaccio_mutu

Internaţionalul român Adrian Mutu va juca şi în sezonul viitor la echipa franceză AC Ajaccio, împreună cu portarul mexican Guillermo Ochoa, a anunţat astăzi preşedintele grupării corsicane, Alain Orsoni. „Ochoa şi Mutu vor fi în continuare aici şi în sezonul viitor”, a declarat Orsoni, citat de Agerpres. „Am un contract moral cu Memo Ochoa este un băiat remarcabil la toate nivelurile. Când Ochoa va pleca, voi regreta jucătorul, dar şi omul. Nu există nici o ofertă concretă în acest moment. Dacă mâine voi primi o ofertă satisfăcătoare pentru noi şi pentru el, îl vom lăsa să plece”, a mai spus conducătorul lui Ajaccio.
Orsoni a precizat, totodată, că antrenorul Albert Emon nu va mai continua la Ajaccio, chiar dacă a reuşit să menţină echipa din Insula Frumuseţii în prima ligă franceză.
De asemenea, contractele jucătorilor Fabrice Bergeorgi, Fousseini Diawara, Arnaud Maire, Damien Tibery şi Frederic Sammaritano nu vor fi reînnoite. Se poartă, în schimb, negocieri cu Ronald Zubar, sosit în luna ianuarie, şi Yoann Poulard pentru prelungirea contracte.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.