Adrian Stoian, printre remarcaţii etapei din Serie A

Stoian

Mijlocaşul craiovean Adrian Stoian traversează o perioadă foarte bună în tricoul lui Chievo Verona. Fostul junior al Şcolii de Fotbal „Gică Popescu“ a contribuit la victoria celor de la Chievo cu Pescara, scor 2-0, marcând primul gol, în minutul 88, din pasa fostului stelist Thereau. A fost al treilea gol marcat de Stoian în Serie A, el reușind să înscrie și în meciul tur cu Pescara, dar și împotriva celor de la Genoa.
Adrian Stoian a făcut unul dintre cele mai bune meciuri din Serie A, iar publicaţia Gazzetta Dello Sport l-a inclus în echipa ideală a etapei, unde se regăsesc nume grele, precum Cavani, Balotelli, Vucinic sau Buffon.
După victoria de la Bologna, scor 2-0, Juventus are nu mai puțin de șase jucători în cel mai bun 11 al etapei.
Echipa ideală din etapa a 29-a arată astfel: Buffon (Juventus) – Bonucci (Juventus), Chiellini (Juventus), Barzagli (Juventus), Portanova (Genoa) – Stoian (Chievo), Marchisio (Juventus), Gomez (Catania) – Vucinic (Juventus), Balotelli (Milan), Cavani (Napoli).
Adrian Stoian, de 22 de ani, a mai evoluat în Italia pentru AS Roma, Pescara și Bari. El a fost convocat și la reprezentativele României de U17, U19 și U21.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.