AJF Dolj îşi schimbă statutul

AJF Sigla

Asociaţia Judeţeană de Fotbal Dolj va organiza sâmbătă, de la ora 11.00, la Amfiteatrul Facultăţii de Mecanică din Craiova, Adunarea Generală, la care vor participa toţi membrii afiliaţi, ocazie cu care se va schimba şi Statutul AJF.
„A venit timpul să intrăm în normalitate. Suntem singurul AJF din ţară care nu şi-a schimbat statutul. Vrem să scăpăm de problemele cu care se confruntă cluburile şi în curând să avem un fotbal curat şi de calitate”, a declarat preşedintele AJF Dolj, Silviu Bogdan, pentru GdS.
Pe ordinea de zi a Adunării Generale se vor dezbate următoarele subiecte: 1. raportul Biroului Executiv privind activitatea de la ultima şedinţă AG; 2. prezentarea bilanţului contabil pe anul precedent şi aprobarea prin vot a acestuia; 3. prezentarea şi aprobarea prin vot a raportului Comisiei de cenzori; 4. prezentarea şi aprobarea planului anual de activitate şi bugetului anual de venituri şi cheltuieli; 5. examinarea propunerilor de modificare a statutului AJF Dolj; 6. admiterea, suspendarea şi/sau excluderea membrilor AJF Dolj, după caz; 7. prezentarea şi aprobarea sistemului competiţional 2013/2014;
8. punerea în discuţie şi aprobarea cererilor primite de AJF Dolj din partea unor membri pentru înscrierea în Liga a IV-a şi a V-a; 9. prezentarea şi aprobarea noii sigle a AJF Dolj.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.