Alin Pavel face apel la suporteri

Mijlocaşul formaţiei FC Olt Slatina, Alin Pavel, consideră că înfrângerea cu ALRO Slatina în etapa inaugurală trebuie uitată, îndemând la victorie în meciul de duminică, de pe teren propriu, cu Gloria Bistriţa, punctele puse în joc fiind extrem de importante în vederea salvării de la retrogradare. „Trebuie să trecem peste această înfrângere, nici un rezultat negativ nu ne-a căzut bine, dar trebuie să strângem rândurile, avem nevoie de puncte şi sperăm să le obţinem. Trebuie să ne unim, să pregătim săptămâna aceasta cât mai bine jocul, să luăm punctele puse în joc”, a declarat, pentru gazetanoua.ro, Alin Pavel.
Acesta consideră că este nevoie mare şi de aportul publicului pentru a obţine un rezultat pozitiv. „Aşteptăm suporterii să ne fie alături la fiecare joc, avem nevoie de susţinerea lor, ne dorim cu orice preţ să câştigăm punctele puse în joc cu Bistriţa. Ne dorim victoria, în funcţie de evoluţie vom vedea la final dacă un punct ne-ar mulţumi, cert este că sperăm cu toţii să obţinem maximum”, a punctat Alin Pavel.
FC Olt va juca duminică, de la ora 11.00, pe stadionul “Rapid” din Piatra Olt, cu Gloria Bistriţa, una dintre principalele echipe candidate la promovarea în Liga I.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.