ALRO a pierdut cu Dinamo II

Formaţia antrenată de Daniel Mogoşanu şi George Biţă, ALRO Slatina, a pierdut amicalul susţinut sâmbătă la Bucureşti, în compania celor de la Dinamo II, ,,câinii’’ câştigând la limită, scor 1-0. Unicul gol al meciului a fost înscris de Rafael Stănescu, acesta reuşind un lob de la 28 de metri peste Savu, care a alunecat în momentul în care încerca să se replieze (‘51).

Dinamo II: Pena – Nica, Ioniţă, Crişan, Muşat – Cazacu, Vaştag, Stănescu, Scărlătescu – Bucă, Bitez. Au mai jucat: Silvian Ciucă, Mazarache, Stanca, Buia, Mormoneanu, Desculţu, Balint, Dobroavlevici. Antrenor: Ion Marin.

ALRO: Savu – Pasăre, Grosu, Răducu, Velcovici – Sg. Popescu, Coman, Precup, I. Stancu – Ene, Boroiban. Au mai jucat: Stoianof, Creţu.

„Am avut ocazii, dar ce sens are să mai vorbesc, e 1-0 pentru ei. Jocul a fost la discreţia noastră, un bun antrenament, dar n-o băgăm în poartă. Ei au avut un şut şi au dat gol. Am avut ocazii multe, din toate poziţiile, şuturi bune, câteva pe poartă. Miercuri avem un amical cu Minerul Mătăsari, la ora 12.00, iar vineri jucăm cu Vişina Nouă, ambele meciuri pe stadionul «Metalurgistul»”, a spus, pentru Olt TV, preşedintele aluminiştilor, Jean Niţulescu. „Bogdan Vişa s-a accidentat la antrenamentul de vineri şi nu a putut să joace. De dimineaţă a făcut un RMN, iar marţi o să-l trimitem la Bucureşti, la doctorul Filipescu. Robert Boboacă a făcut pojar. Alin Vigariu are o miozită şi va reveni săptămâna viitoare, iar Christopher Quist are ceva la intercostali”, a explicat Niţulescu absenţa celor patru jucători de la meciul cu Dinamo II.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.