ALRO a remizat cu FC Winterthur

Formaţia ALRO Slatina a încheiat cu o remiză seria partidelor amicale din Antalya, informează Olt TV. După 1-1 cu FC Biel (Elveţia, liga a 2-a) şi 3-1 cu FC Costuleni (Republica Moldova, liga 1), elevii Daniel Mogoşanu au terminat la egalitate, scor 2-2, cu FC Winterthur (Elveţia, liga a 2-a), la capătul unui meci în care adversarii au condus ostilităţile. ,,Ceasornicarii’’ au deschis scorul prin Antic (‘20), dar Ene a egalat în minutul 59 cu un şut la colţul lung. Elveţienii au punctat din nou în minutul 80, Ritter învingându-l pe Savu cu un şut la colţ, de la 25 de metri, iar Creţu, abia intrat pe teren, a stabilit scorul final cu un şut de la 12 metri lateral dreapta (‘85).
ALRO Slatina: Bănică – Pasăre, Răducu, Grosu, Ed. Stoica – Vigariu, Quist, Coman, Boboacă – Stoianof, Crăciun. Au mai jucat: Savu, Sg. Popescu, Ene, Velcovici, Stancu, Precup, Săceanu, Boroiban, Creţu.
FC Winterthur: Leite – Exouzidis, Iten, Sereinig, Osmani – Antic, Mbala, Ritter, Russheim – Radice, Bengondo. Au mai jucat: Llumnica, Schuler, Katanha, Freuler, Studer, Hediger.
După 11 zile petrecute la Belek, lotul grupării oltene revine astăzi în ţară. Aluminiştii vor decola la ora 13.30 de pe aeroportul din Antalya şi, după o scurtă escală la Istanbul, vor ateriza pe ,,Henri Coandă’’ în jurul orei 17.00. În perioada rămasă până la startul părţii secunde a sezonului (3 martie – n.r.), fotbaliştii formaţiei ALRO Slatina îşi vor desfăşura pregătirile pe plan local.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.