ALRO s-a desfiinţat, FC Olt va fi echipa Slatinei

Până în sezonul trecut echipă-fanion a judeţului, Alro Slatina s-a desfiinţat. Într-o întâlnire ce a avut loc astăzi la baza „Metalurgistul”, preşedintele Jane Niţulescu i-a anunţat pe jucători că începând cu data de 1 iulie formaţia nu mai există.

Fotbaliştii au devenit astfel liberi de contract şi îşi pot căuta alte angajamente. Din lotul aluminiştilor a fost întocmită o listă de jucători care pot purta negocieri cu conducerea celor de la FC Olt. Aceştia sunt Savu, Mecea, Vişa, Grosu, Precup, Quist, Anghelina, Ene, Crăciun, Jianu şi Corcoveanu, fotbalişti tineri şi cu contracte nu foarte mari. Jucători cu experienţă şi înţelegeri de zeci de mii de euro, precum Stancu, Vigariu, Boroiban, Săceanu, Pasăre sau Sergiu Popescu îşi pot căuta alte formaţii.

„Ni s-a comunicat că începând cu 1 iulie 2012, Alro nu va mai exista. De asemenea, ni s-a comunicat o listă cu 11 jucători cu care noua conducere, noul club, ar vrea să continue. Eu nu sunt pe listă. Acum aşteptăm, e prea devreme, vedem ce se va întâmpla mai departe. O să sunăm şi noi, sau poate o să fim sunaţi de alte echipe, n-avem de unde să ştim ce se întâmplă”, a spus fundaşul Marius Pasăre.

„Mă aflu printre jucătorii cu care au zis dumnealor că vor să continue, acum vom vedea. Ne vom întâlni deseară şi vedem ce se întâmplă în viitor. Nu mai am contract, echipa Alro Slatina nu mai există, sunt jucător liber de contract. Cu noul proiect, vom vedea, am înţeles că oamenii au planuri mari, acum rezultatele vor vorbi”, a declarat mijlocaşul Gabriel Precup.

„Probabil că o să-mi caut altă echipă şi vedem ce găsim, o să analizez ce soluţii am. Nu mă gândeam la acest deznodămând, au fost doi ani frumoşi, însă asta e soarta, ce să mai facem. Mi-am dorit să rămân, însă dacă asta a fost decizia conducerii, echipa s-a desfiinţat, asta e viaţa. Mai aveam contract un an de zile, dar asta a fost, nu mai contează”, a punctat jucătorul de bandă stângă Eduard Stoica.

„O să am o discuţie cu cei de la FC Olt şi văd zilele următoare ce voi face. Chiar am rămas surprins, nu ne-am gândit niciunul dintre noi la decizia asta. Nu ştiu, e decizia lor, nu sunt eu în măsură să o comentez”, a spus atacantul Cătălin Crăciun.

După ce Alro a ratat promovarea în Liga I, autorităţile locale şi judeţene au luat decizia de a nu mai susţine financiar echipa de fotbal. Parteneriatul cu investitorii formaţiei FC Olt a fost soluţia găsită pentru ca banii să vină din mediul privat.

Sursa: Olt TV.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.