ALRO şi Andrei Marinescu, ruptură iminentă

Oficialii echipei ALRO Slatina au decis vineri să întrerupă contractul portarului Andrei Marinescu, motivul fiind că goalkeeper-ul de 27 de ani nu a efectuat vizita medicală odată cu ceilalţi colegi, nerespectând programul echipei. „A fost o şedinţă a Consiliului de Administraţie în care s-au discutat mai multe lucruri, nu doar situaţia lui Marinescu. Au fost audiate ambele părţi, separat. Noi am ascultat ce a zis fiecare şi nu am spus nimic. Nu avem ce să comunicăm. Discuţia a fost cu preşedintele executiv (Jean Niţulescu – n.r.)“, a declarat, pentru gazetanoua.ro, Ion Ciugulea, vicepreşedintele CJ Olt şi totodată membru în Consiliul de Administraţie al formaţiei ALRO Slatina.
La rândul său, Andrei Marinescu este conştient că nu există cale de întors, dar nu este de acord cu motivul invocat de oficialii grupării slătinene şi este decis să-şi caute dreptatea la comisiile FRF. „Mi s-a adus la cunoştinţă că îmi vor rezilia contractul. Motivul este că nu am făcut vizita medicală cu echipa. Termenii rezilierii vor fi stabiliţi de comisiile Federaţiei“, a spus Marinescu, al cărui contract ar fi trebuit să expire anul viitor.

,,Decizia amânării returului ne dezavantajează“

Preşedintele grupării ALRO Slatina, Jean Niţulescu, a afirmat că amânarea returului cu încă o săptămână nu avantajază trupa lui Daniel Mogoşanu şi că programul de pregătire va suferi modificări. „Sigur vom mai lua câteva jocuri. Voi avea o discuţie cu conducerea tehnică, rămâne să stabilim cu cine vom juca. Nu ştiu dacă vom avea posibilitatea să susţinem vreun amical la Slatina, depinde de condiţiile terenului. Decizia amânării returului ne dezavantajează, pentru că antrenorul îşi făcuse un anumit program, dar asta este“, a afirmat oficialul clubului.

Revenind pe gazon, formaţia pregătită de Daniel Mogoşanu, George Biţă şi Dan Păsărin va disputa sâmbătă, de la ora 12.00, la Bucureşti, un joc amical în compania echipei Dinamo II (locul 8 în B1).

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.