ALRO şi FC Olt la un pas de fuzionare, Cârţu şi Niţulescu vor sări din schemă

Echipa de fotbal din Slatina nu mai are nevoie de consilierea lui Sorin Cîrţu. Asta spune chiar fostul mare atacant al Universităţii Craiova. Cîrţu ar fi continuat la malul Oltului doar dacă Jean Niţulescu ar fi ocupat şi în sezonul următor funcţia de preşedinte. După fuziunea dintre ALRO şi FC Olt, Niţulescu nu se va regăsi în noua formulă de conducere a viitoarei echipe a judeţului.

Aceasta este cea mai vehiculată variantă a ultimelor zile. Venit la ALRO pentru o lună şi jumătate, fără a-şi îndeplini obiectivul clasării pe locul al treilea, Sorin Cîrţu spune că nu s-a mai vrut o colaborare şi în ediţia de campionat 2012-2013. „Eu am fost atunci, pe perioada aia de consiliere, restul am discutat cu Niţulescu. Am înţeles că nu s-a mai dorit, nu ştiu care e problema asta de consiliere. Niţulescu spune el mai multe”, a spus Cîrţu.

Tehnicianul a precizat că a acceptat oferta de a veni la ALRO doar pentru Niţulescu, iar în eventualitatea în care acesta nu va mai fi preşedinte al clubului nu ia în calcul posibilitatea de a-şi prelungi înţelegerea. „N-am ţinut legătura, n-am vorbit cu nimeni de acolo, de la Slatina. Dacă am fost la Slatina data trecută, am fost pentru Niţulescu. Cu el am vorbit şi numai cu el am ţinut legătura, el ştie cel mai bine care sunt lucrurile. Rămăsese să-mi dea el un răspuns, dacă merge mai departe. Şi eu n-am treabă, dacă nu merge el, nu mă interesează”, a punctat Sorinaccio.

 

Ciugulea nu face „lumină“, Niţulescu – tace

 

Membru în Consiliul de Administraţie al aluminiştilor, vicepreşedintele CJ Olt, Ioan Ciugulea, nu a putut aduce precizări în privinţa situaţiei lui Jean Niţulescu, al cărui contract cu echipa slătineană a expirat pe 30 iunie: „Când se va discuta, o să aflaţi”.

Jean Niţulescu nu a răspuns la telefon pentru a-şi expune punctul de vedere. După ce ALRO Slatina a ratat promovarea, în condiţiile în care a beneficiat de un buget important, autorităţile locale şi judeţene au luat decizia de a asigura doar infrastructura pentru echipa de fotbal. Fuziunea cu cealaltă formaţie de eşalon secund, FC Olt, care aparţine unor investitori privaţi, a fost soluţia găsită în această vară. Detaliile vor fi stabilite în zilele următoare. Pentru viitoarea stagiune, noua echipă nu va mai avea ca obiectiv accederea în Liga I.

 

Stancu: Ne luăm genţile şi mergem pe drumul nostru

 

La final de contract cu ALRO sau cu înţelegeri pe încă un sezon, fotbaliştii echipei locale aşteaptă deciziile forurilor locale şi judeţene. Fuziunea cu FC Olt ar putea face ca mulţi dintre ei să nu mai evolueze şi în sezonul viitor la Slatina.

“Dacă nu e nevoie de noi, ne luăm genţile şi mergem pe drumul nostru”, a spus căpitanul Ionuţ Stancu, mijlocaşul mărturisind că a primit vestea că reunirea s-a amânat printr-un sms: “Mi-au trimis mesaj că ne întâlnim pe 9 iulie. Chiar nu ştiu ce să zic, acum sunt în vacanţă. Dacă e, să fie bine pentru toţi, dacă nu, găsim variante, ce să facem. Aştept să ne reunim şi vedem ce se întâmplă. E bine să se facă fuziunea asta, oare? Dacă e, ne luăm genţile şi mergem pe drumul nostru. Ce să facem, dacă nu e nevoie de noi”.

17 dintre componenţii lotului celor de la ALRO au înţelegeri valabile şi în sezonul 2012-2013. Mulţi dintre aceştia au evoluat şi în Liga I, iar contractele lor cu clubul slătinean depăşesc valoarea de 20.000 de euro.

Sursa: Olt TV.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.