ALRO turează “motoarele”

Victoria categorică de sâmbătă, 3-0 cu FC Olt, a aplificat şi mai mult dorinţa de promovare a conducerii formaţiei ALRO Slatina, care au început să strângă documentele în vederea licenţierii, dosarul trebuind depus până la finalul lunii în curs. „Lucrăm la dosarul pentru licenţiere, suntem puţin întârziaţi cu alocarea fondurilor, dar sperăm să îndeplinim toate criteriile, să ne iasă auditul financiar”, a declarat, pentru gazetanoua.ro, preşedintele aluminiştilor, Jean Niţulescu.
Diriguitorul formaţiei de pe malul Oltului îşi pune mari speranţe în următorul joc din campionat, de pe terenul celor de la FC Timişoara, una din principalele contracandidate la promovare. „N-am făcut un joc bun cu FC Olt, dar rezultatul ne mulţumeşte, am început cu dreptul. Sperăm să o ţinem tot aşa. Dacă jucăm tot aşa este greu să obţinem puncte la Timişoara, dar băieţii probabil se vor mobiliza. Nu poţi să le zici nimic când echipa câştigă”, a punctat Jean Niţulescu.
Confruntarea dintre FC Timişoara şi ALRO Slatina va avea loc vineri, pe stadionul “Dan Păltinişanu”, cu începere de la ora 18.00 (Digi Sport 1).

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.