ALRO, umilită de FC Caracal

Divizionara secundă ALRO Slatina a suferit astăzi, la Deveselu, o înfrângere usturătoare, scor 4-0, în faţa grupării FC Caracal (Liga a III-a). Golurile echipei antrenate de Eftimie Iordan au fost marcate de Ferariu (‘48-autogol), Rădulescu (‘69) şi Bălmău (‘75, ’82). Caracalenii au mai irosit au ratat şi o lovitură de la unsprezece metri, Căpăţână executând peste transversală.

FC Caracal: Mogoşanu – Moşteanu, Mitroi, Tudor, Rădulescu – Căpăţână, Rada, Bugiu, Cârstea – Niculescu, Bădăuţă.

ALRO: Savu – Vigariu, Vişa, Ferariu, Ed. Stoica – I. Stancu, Precup, Quist, Velcovici – Boroiban, Ene. După pauză au mai intrat: Bănică (Mecea) – Pasăre, Răducu, Grosu, Anghelina – Coman, Sg. Popescu, Săceanu, M. Voicu – Creţu, Stoianof.

„A fost un test util. Nu au fost orgolii, a fost un joc curat, fără accidentări. Terenul s-a prezentat în condiţii bune. Ambele echipe au jucat pe acelaşi teren”, a declarat directorul sportiv de la FC Caracal, Gigi Ilie.

„Sunt foarte dezamăgit, şi de atitudine, şi de joc. Sunt total nemulţumit. Sunt puţine lucruri de zis când pierzi la un asemenea scor. Nu au nici o scuză, deşi au făcut trecerea de la terenul cu iarbă, la cel cu zăpadă. Au stat numai pe jos, terenul fiind acoperit cu zăpadă. Este un duş rece”, a spus ,,principalul’’ aluminiştilor, Daniel Mogoşanu supărat.

ALRO îi va testa în această săptămână pe mijlocaşul Ionuţ Adam (24 de ani), de la Conpet Ploieşti, şi pe fundaşul central Constantin Ferariu, ultima dată la Ceahlăul Piatra Neamţ.

Următorul joc amical al elevilor lui Daniel Mogoşanu va avea loc sâmbătă, în deplasare, cu FCM Piteşti, partida fiind programată de la ora 14.00.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.