ALRO, victorie spectaculoasă cu FC Olt

Aluminiştii au contabilizat toate cele trei puncte puse în jocul de sâmbătă, trecând la pas de trupa lui Dan Oprescu.

ALRO Slatina a obţinut o victorie frumoasă pe „1 Mai“ în derbiul Olteniei, cu FC Olt, impunându-se cu scorul de 3-0, meciul contând pentru runda a 16-a a Ligii a II-a, seria 2. Prima repriză a fost echilibrată, cele două echipe s-au anihilat reciproc, rezultând foarte puţine ocazii de poartă, însă după pauză lucrurile s-au schimbat. Aluminiştii au deschis scorul prin Răducu (foto 1), acesta a reluat cu capul, imparabil, o centrare venită din corner a lui Ionuţ Stancu (1-0, ’63).

După primirea golului, elevii lui Dan Oprescu s-au „deschis“ şi au ieşit la joc, lăsând breşe în defensivă. Acest lucru a fost speculat de Ovidiu Stoianof, care a făcut 2-0 cu un şut puternic din cinci metri (’80).

Nici nu şi-au revenit bine alb-vişinii că Alex Bugiu a trebuit să scoată din noi mingea din plasă, asta după ce Alex Coman a prins o „torpilă“ de la 16 metri, reuşită care a încântat tribunele (3-0, ’87).

 

Mogoşanu: Este un lucru important că am păşit cu dreptul

 

Antrenorul formaţiei ALRO Slatina, Daniel Mogoşanu, s-a arătat mulţumit de rezultat şi de jocul echipei sale din meciul cu FC Olt.

„De la bun început am vizat cele trei puncte, le-am obţinut, este un lucru important că am păşit cu dreptul. Ne gândim foarte mult la jocul de laTimişoara. În ciuda rezultatului, să ştiţi că FC Olt a dat o replică destul de bună mai ales în prima repriză. Toate gândurile noastre se îndreaptă spre meciul de laTimişoara, sperăm din tot sufletul să reuşim să aducem puncte. Nu ştiu dacă neapărat mă aşteptam la un rezultat de 3-0 sau 1-0, cel mai important era faptul că aveam nevoie de cele trei puncte şi ştiam că nu va fi un joc uşor, ştiţi ce s-a întâmplat în manşa tur. A fost un joc echilibrat în prima repriză, diferenţa s-a făcut în a doua. Este posbil să fi contat absenţele din tabăra lor, dar şi la noi sunt absenţe, Vişa, Vigariu, una peste alta sunt mulţumit de rezultat”, a declarat Mogoşanu.

 

Oprescu: Sper să fie un duş rece, binevenit

 

FC Olt a pierdut la scor de neprezentare derbiul cu ALRO, iar asta l-a deranjat tare pe antrenorul alb-vişiniilor, Dan Oprescu, dar acesta speră ca eşecul să fie depăşit printr-un rezultat pozitiv în meciul de pe teren propriu cu Gloria Bistriţa.

“Sper să fie un duş rece binevenit, pentru că urmează două meciuri foarte grele acasă şi nu avem voie să mai facem paşi greşiţi. Cu siguranţă după această înfrângere echipa va aborda altfel meciul cu Gloria Bistriţa. Nu are rost să discutăm prea multe când scorul este 3-0, e de prisos să găseşti scuze. O să facem o analiză şi vom vedea ce s-a întâmplat. A contat absenţa unor jucători, dar cei care intră, de asta sunt în lot, trebuie să-i înlocuiască cu brio. Mi-a lăsat o impresie bună ALRO, s-a văzut că în prima repriză au avut puţine emoţii, era presiune pe ei, aveau nevoie de victorie, după care şi-au dat drumul la joc şi a fost mai bine, din păcate pentru noi. Cred că ne-am retras inexplicabil. Dacă în prima repriză am reuşit să stăm foarte sus, să facem presing, să ţinem adversarul cât mai departe de poarta noastră, cred că în repriza a doua ne-am retras prea mult, iar când joci cu o echipă experimentată apar astfel de probleme“, a declarat Dan Oprescu.

 

Liga a II-a

ALRO Slatina – FC Olt 3-0

Stadion „1 Mai“, spectatori: 3.500.

Au marcat: Răducu ’63, Stoianof ’80, Coman ’87.

ALRO: Savu – Pasăre, Răducu, Grosu, Velcovici – Sg. Popescu (’66, Ed. Stoica), Quist, Precup (’58, Coman),I.Stancu – Ene, Boroiban (’78, Stoianof). Antrenor: Daniel Mogoşanu.

FC Olt: Bugiu – Bogdanovici, P. Irimescu, Cruşoveanu, Bancu – Corneanu, Chiriţă (’57, Neacşu), Polgar, Melcea – David (’46, Giurcă), Hallmen (’70, Burcea). Antrenor: Dan Oprescu.

Cartonaşe galbene: Răducu, Velcovici / Bogdanovici.

Au arbitrat: M. Balaci – B. Velicu, I. Babadag.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.