Aluminiştii au venit cu traista goală din Maramureş

Impulsionată de victoria cu 3-0 în faţa arădenilor de la UTA, ALRO Slatina s-a deplasat încrezătoare în Maramureş, fiind decisă să contabilizeze toate cele trei puncte din meciul cu formaţia locală, antrenată de Romică Buia. Calculele hârtiei au fost date peste cap de Vasile Pop, care „scuturat“ plasa lui Savu cu un şut la semiînaălţime de la la 12 metri, stabilind totodată şi rezultatul final (1-0, ‘44).

„Deşi am avut o săptămană foarte grea băieţii au reuşit să ne aducă o surpriză acum în ajunul Sfintelor Sărbători Pascale. Am preferat să joc doar cu un singur vârf tocmai pentru că mă mulţumeam şi cu un rezultat de egalitate. Cu o apărare exactă am reuşit să anihilăm atacul formaţiei oaspete şi mai ales pe cel ce reprezenta pericolul nostru numărul unu, Claudiu Boroiban. Dacă în dubla cu Alro Slatina am reuşit să ne adjudecăm toate cele şase puncte puse în joc, de ce nu putem viza la o victorie şi în etapa viitoare, cu FC Olt“, a declarat după meci Romulus Buia, conform liga2.ro.

„Am avut o primă repriză foarte bună, în care ne-am creat patru ocazii de gol faţă de doar una singură a băimărenilor. Este adevărat însă că deznodămantul partidei avea să se decidă însă în prima repriză. Am fost total neinspiraţi în atac. Doar cu Boroiban în formă excelentă astăzi, nu puteam emite prea mari pretenţii. Urmează un meci dificil acasă cu Luceafărul Oradea, pe care suntem obligaţi să îl caştigăm“, a spus tehnicianul oltenilor, Gheorghe Biţă, citat de liga2.ro.

 

Liga a II-a, seria 2, etapa a 21-a

FC Maramureş – ALRO Slatina 1-0

Stadion “Municipal”, spectatori: 1.000.

A marcat: Vasile Pop ’44.

FC Maramureş: Lovasz – Duruş, D. Toma, Istrofor, De Rosa – M. Deac, Hodor (’46, Faye), Negrea, V. Pop – A. Roman, P. Dragoş (’57, Filip). Antrenor: Romulus Buia.

ALRO: G. Savu – Vigariu, Grosu, Muscă, Velcovici – Popescu, Precup (’63, Quist), A. Coman, I. Stancu – Boroiban, D. Ene (’71, Anghelina). Antrenor: George Biţă.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.